Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaars online Integrale Hatha Yoga met Fleur Kooiman

Bij de Integrale Hatha Yoga richten we onze aandacht naar binnen op een zachte manier, waarbij er ruimte is voor alles wat zich aandient. Tijdens het aanhouden van een houding concentreer je hierop alle aandacht, zodat het denken na verloop van tijd stil wordt. Je raakt je bewust van de delen van je lichaam die bij de houding betrokken zijn en hoe je ademhaling op de inspanning reageert. Na de oefening volgt een rusthouding.

Wanneer je regelmatig stress ervaart, spannen je spieren zich continu aan.

Dankzij de oefeningen word je hier bewuster van. Hoe meer we deze spanningen gaan waarnemen in de les, hoe makkelijker het wordt om deze in het dagelijks leven los te laten. Daarbij speelt je adem ook een belangrijke rol. Deze kan snel en hoog zijn. De ademoefeningen zorgen o.a. voor ontspanning, krachtiger maken van de longen en minder piekeren. Je energie gaat weer stromen.

We sluiten de les af met een meditatie. Dit geeft een gevoel van verbinding en rust, zowel in je lichaam als in je denken.

Aanmelden via Fleur: info@fleurkooiman.nl

Sinds 2013 heeft Fleur Kooiman zich verdiept in diverse aspecten van diepe ontspanning en innerlijke stilte. Van daaruit is Sense & Mind ontstaan. Het aanbod varieert van een aangenaam en ontspannen moment voor jezelf, het aanleren van ontspanningstechnieken, spirituele ontwikkeling op een nuchtere manier gebracht, tot het bewust worden en veranderen van gedrag. Het bestaat uit workshops, inspirerende (yoga)lessen, coaching en training.

In de kern gaat het om de verbinding met jezelf, zodat je krachtig, intuïtief, kalm en tevreden kunt zijn. Bewustzijn is hierbij de basis. Je zult merken dat vermoeidheid, spannings- of pijnklachten af mogen nemen wanneer je gaat luisteren naar de signalen van je lichaam.

Kijk vast naar deze ontspanningsoefeningen:
https://www.senseandmind.nl/ontspanningsoefeningen/

Ga naar de bovenkant