Over ViZi

Over ViZi 2017-09-12T18:37:28+00:00
ViZi is een professioneel netwerk voor vrouwelijke ondernemers in de regio Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk en de Hoeksche Waard. Je vindt er inspiratie, kennis, gelijkgestemden én mooie opdrachten.
Een goed lokaal netwerk hebben is prettig werken. Dat geldt voor zowel een gemengd als een vrouwennetwerk. Toch is als vrouwelijk ondernemer fijn ook bij een vrouwennetwerk aangesloten te zijn. Over het algemeen is de onderlinge gunfactor bij vrouwen veel hoger dan bij mannen. Vrouwen gunnen elkaar (sneller) werk! En zijn geneigd elkaar te helpen, met elkaar mee te denken, kennis te delen en elkaar inin contact te brengen met de juiste mensen. In Barendrecht, Albrandswaard, Ridderkerk en de Hoeksche waard zijn bijna 1.200 vrouwelijke ondernemers actief zijn! Als al deze vrouwen hun krachten bundelen, kunnen we veel bereiken!
Inspirerende netwerkbijeenkomsten voor een brede doelgroep ondernemende vrouwen. Vrouwen met uiteenlopende expertisen en uit allerlei branches. Bedrijfsbezoeken wisselen we af met workshops en lezingen van eigen of externe sprekers. De bijeenkomsten zijn altijd gevarieerd en op wisselende locaties. Grote bedrijven of horecagelegenheden in de regio. Soms bij één van de leden op kantoor.
We spreken regelmatig met andere netwerken, vrouwennetwerken en gemengd. We wisselen kennis en ervaringen uit, maar we hebben geen formele samenwerkingsafspraken. Eénmaal per jaar organiseren we een netwerkbijeenkomst samen met een ander netwerk. En je krijgt uitnodigingen voor inspirerende activiteiten van organisaties en gemeenten waarmee ViZi samenwerkt of een connectie mee heeft.
ViZi verplicht je niet om naar iedere bijeenkomst te komen. We verwachten wél een actieve rol van je tijdens de bijeenkomsten. Heb je een persoonlijk lidmaatschap dan mag alleen jij naar de bijeenkomsten komen. Wil je afwisselen met een personeelslid, dan raden we een bedrijfslidmaatschap aan. Aan ViZi wordt invulling gegeven door een bestuur, een event- en communicatieteam. Zij zetten zich vrijwillig in. Daarom zijn we altijd blij met ideeën en tips. Of als je onze teams wilt versterken en helpt ViZi nog waardevoller te maken.
Uiteraard! Naast inspiratie, kennis en verbinden staat ViZi ook voor zakendoen. Je mag je bedrijf presenteren op een bijeenkomst bij de ViZi Talkz. Een lezing of workshop geven. Op de website je producten of diensten aanbieden, een blogartikel plaatsen of een aanbieding doen. Gebruik maken van de social media kanalen. Of jezelf zichtbaar maken door een bijeenkomst (deels) te sponsoren. Denk bijvoorbeeld aan de locatie, de drankjes, hapjes, bloemen of een leuke give-away voor in de goodie bag. Eigen ideeën zijn ook welkom.

Het kan voorkomen dat je om wat reden dan ook met ViZi wilt stoppen. Je kunt je lidmaatschap opzeggen per kalenderjaar. Je kunt dit doen door voor 1 december een e-mail te sturen naar: secretariaat@netwerkvizi.nl. Als je opzegging niet voor het einde van het kalenderjaar bij het secretariaat binnen is, loopt je lidmaatschap automatisch door tot en met het volgende kalenderjaar.

Aanbod ViZi

 • Netwerkbijeenkomsten
 • Lezingen, workshops en sparsessies
 • Lunchbijeenkomst
 • Masterclasses
 • ViZi college tour
 • Goede doel actiedag
 • Facebook groep ViZi netwerkversneller

 • ViZi talkz
 • Mini Masters
 • Meet-ups op eigen initiatief
 • Website: digitaal platform

Meer over het lidmaatschap
Elkaar verder helpen, dat is wat ViZi voor je doet!
Bij ViZi kan ik ervaringen delen en inspireren
Kitty van der Heiden, Sub Rosa Massage
Na elke bijeenkomst zit ik weer vol energie!
Barbara Stoopman, Nouveau Consultancy

Interesse?

Kom gerust vrijblijvend een keer naar een bijeenkomst! Wil je snel lid worden? Registreer nu!

Wil je graag onze event- of communicatieteams versterken of een bijeenkomst sponsoren? Graag! Ook kan je een locatie ter beschikking stellen, de catering verzorgen of iets in de goodybag meegeven. Mail naar secretariaat@netwerkvizi.nl.