Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Geluk – De Essentie, lezing Leo Bormans

28 november @ 18:30 22:00

slotevent ViZi lezing geluk

Ter afsluiting van een bijzonder jaar en het vieren van 15 jaar ViZi nodigen we je uit voor een onvergetelijke avond. We pakken groots uit met een inspirerende lezing van de beroemde geluksonderzoeker Leo Bormans. Naast geluksonderzoeker, inspirator en auteur is Leo ook Distinguished Lecturer in Happiness Research aan de Erasmusuniversiteit in Rotterdam. En op deze avond neemt hij je mee in onze zoektocht naar geluk en spreekt met een uitzonderlijke passie, gedreven door de inspirerende overtuiging dat we een belangrijk verhaal kunnen delen: Geluk – De Essentie.

Een reis naar de essentie van geluk

Leo Bormans, schrijver van internationale bestsellers zoals ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’, neemt ons mee op een reis naar de essentie van geluk. Met zijn passie en overtuiging deelt hij inzichten die ons leven kunnen verrijken en inspireren. Zijn werk is wereldwijd gewaardeerd en zijn boeken worden door velen, inclusief wereldleiders, als een bron van inspiratie gezien.
In een tijd van grote veranderingen en uitdagingen zoekt Leo Bormans samen met 100 top experts uit 50 landen naar antwoorden op de vraag: hoe kunnen we ondanks alles gelukkig en hoopvol blijven? Hij presenteert de meest waardevolle inzichten en praktische adviezen op een toegankelijke en boeiende manier.

Netwerken en borrelen

Na de lezing is er, natuurlijk, volop gelegenheid om te netwerken en te borrelen. Ook kunnen er eventueel boeken worden aangeschaft en/of worden gesigneerd.
Wij kijken er nu al naar uit!

Programma

  • 18:30 – Inloop
  • 19:00 – Opening
  • 19:15 – Lezing door Leo Bormans: Geluk – De Essentie
  • 20:45 – Boekenstand, signeren en netwerken
  • 22:00 – Vol geluksinspiratie huiswaarts

Locatie: CAPSLOC

CAPSLOC, de hotspot voor popmuziek en cultuur, gelegen in het hart van Capelle aan den IJssel en op een steenworp afstand van Rotterdam. Met ruime gratis parkeergelegenheid en uitstekende bereikbaarheid, is dit de perfecte plek voor onze feestelijke bijeenkomst.
Mis deze kans niet om deel uit te maken van een avond vol inspiratie en netwerkmogelijkheden. We verwelkomen je graag om samen de essentie van geluk te ontdekken.

Jij bent er toch ook bij?

Meld je nu aan en vier dit bijzondere moment met ons! Leden kunnen zich aanmelden in de ViZi app en introducées via e-mail. Introducees betalen een bijdrage in de kosten van € 45,-

Gegevens

Datum:
28 november
Tijd:
18:30 – 22:00
Kosten:
€45,00
Evenement Categorieën:
, ,

CAPSLOC

Pelikaanweg 3
Capelle aan den IJssel, 2903 ER Nederland
+ Google Maps
Ga naar de bovenkant