Persoonlijk lidmaatschap

Dit lidmaatschap is persoonsgebonden. Alleen jij mag de bijeenkomsten bezoeken. De contributie is: € 225,- per kalenderjaar. Hiervoor heb je toegang tot alle bijeenkomsten en de extra’s die ViZi biedt. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 1 januari. Word je na 1 juli lid dan verrekenen we je lidmaatschap met het aantal bijeenkomsten die nog volgen.

Bedrijfslidmaatschap

Met dit lidmaatschap wordt niet een 1 persoon maar een bedrijf lid. Wat inhoud dat er meerdere vertegenwoordigers van het bedrijf bijeenkomsten mogen bezoeken. De contributie is: € 250,- per kalenderjaar. Hiervoor hebben 3 personen van een bedrijf toegang tot de bijeenkomsten (1 per persoon per bijeenkomst) en de extra’s die ViZi biedt. Willen jullie alle 3 tegelijk naar de bijeenkomsten komen dan is er ook nog een bedrijfslidmaatschap PLUS. De contributie hiervan is: € 450,- per kalenderjaar. Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 1 januari. Worden jullie na 1 juli lid, dan verrekenen we het lidmaatschap met het aantal bijeenkomsten die nog volgen.

Introducees

Wil je een keer vrijblijvend een bijeenkomst bijwonen? Dat kan! Introducees zijn altijd welkom. De eerste keer mag je kosteloos een bijeenkomst bijwonen. Meld je wel vooraf aan op de website bij het betreffende event, als introducé. Dan ontvang je jouw ticket en kan je rekenen op een warm ontvangst.

Bij het lidmaatschap zit inbegrepen:

  • Toegang tot alle bijeenkomsten en masterclasses (10 per jaar met gratis drankjes, lunch, diner e.d..) Met in november altijd een bijzondere spreker en een feestelijke afsluiting van het jaar.

  • Een profiel pagina op ViZi waarmee je jezelf kan presenteren.

  • Vermelding van jouw naw-gegevens in de ViZi app zodat er binnen het netwerk snel contact met je opgenomen kan worden.

  • Gratis PR in magazines, kranten, radioprogramma’s.
  • De mogelijkheid om op jouw eigen locatie een bijeenkomst te organiseren
  • De kans om een presentatie te geven over jouw product of dienstverlening.
  • Toegang tot de besloten Facebook groep waar je blogs, events en video’s kunt plaatsen.

  • E-nieuwsbrieven met nieuws en uitnodigingen van ViZi, maar ook daarbuiten.

Lid worden

Stap 1: vul het digitale inschrijfformulier in
Stap 2: wij controleren deze en zetten je lidmaatschap in gang
Stap 3: je ontvangt een e-mail met jouw unieke inlogcodes. Hiermee vul je ZELF je profiel op de website in, maar mag je ook een blogartikel, aanbieding of oproep plaatsen.
Stap 4: word lid van de ViZi Netwerkversneller – een besloten groep op Facebook. Hier mag je onbeperkt reclame maken voor je bedrijf.

Je lidmaatschap is een feit. Je krijgt vanzelf een factuur en ViZi nieuws in je mailbox.

Ja, ik word lid

Nu inschrijven

Word met korting lid van MKB Rotterdam Rijnmond

Sinds november 2019 is ViZi een partnership aangegaan met MKB Rotterdam Rijnmond. Dat betekent nog meer zichtbaarheid voor ViZi maar vooral een interessante combinatie voor onze leden. In plaats van € 349 per jaar betaalt een ViZi lid slechts € 195 per jaar.

Vermeld je ViZi lidmaatschap bij het aanvragen van een MKB lidmaatschap.

Bezoek een keer een MKB bijeenkomst!