Laden Evenementen

Tijd en smaak zijn de basis voor de lekkerste sojasaus éver, En het is dan ook niet zo gek dat Tomasu de wereld verovert. Met als basis 1 simpele vraag: Lukt het ons om sojasaus te maken?

Met een open blik en innovatieve geest naar de wereld, en altijd een zoektocht naar echte kwaliteit hebben zij stap voor stap in eigen beheer en dus lokaal de basisproducten vervaardigd. En deze basis leek meer dan goed genoeg om de wereld te veroveren.
Wat een geluk dat wij welkom zijn in dit gelukkige bedrijf! En dat we ons mogen laten inspireren en meevoeren in vakmanschap en ondernemingsdrift.

Enige Europese sojasaus komt uit Rotterdam

Een boer, twee bakkers en Bert. Vier mannen staan aan de wieg van Tomasu. Bakker Thomas vindt dat zijn vak te veel is meegegaan in de fast & cheap flow van deze tijd. Hij duikt in de wereld van sojasaus en jaren later staat er een concreet product dat ze kunnen tonen.
De presentatie gaat over marketing, social media hun zoektocht, samenwerking en nieuwsgierigheid en over hoe deze Rotterdamse mannen, in Nederland, een sojasaus weten te maken die zó verfijnd en zó vol van smaak is. Thomas legt het uit. “Wij geloven erin dat voedingswaarde een voorwaarde is voor smaak. En dat je smaak krijgt door tijd.” Ja, laat dat maar even op je inwerken…

Programma:

• Bedrijfsbezoek “BoerBakkerBert” met lunch
• 11 uur: Ontvangst en presentatie/rondleiding
• 13 uur: Gezamenlijke vega lunch
• 14 uur uur: Afsluiting

Locatie:

Stougjesdijk 168
3271 KG Mijnsheerenland
Maximaal 30 deelnemers!

Nu alvast iets meer weten? Kijk dan eens op de site: Tomasu
Link: https://www.tomasu.nl/en

Ga naar de bovenkant