Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Gezien de geldende maatregelen zijn wij genoodzaakt het event aan te passen.

Bewust de toekomst in met Artificiële Intelligentie

Op dinsdag 23 november 2021 sluiten we ons thema ‘Bewust ViZi’ op inspirerende wijze af. Joke Bastinck en Nanda van Bokkem nemen je mee tijdens een interactieve avond over AI. Nanda van Bokkem is in de wereld van Kunstmatige Intelligentie gedoken en heeft een inter-actief programma voor ons samengesteld. Waarbij Joke Bastink ons begeleidt en uithoort over onze bevindingen.

Neem een kijkje in de wereld van AI en laat je inspireren

We nemen een duik in de wereld van kunstmatige Intelligentie (AI), de meest ingrijpende technologische ontwikkeling van onze tijd. Wat weten wij van AI? Wat is het? Wat is het niet? *

Na deze interactieve AI-sessie zullen we een stuk wijzer zijn. En we kennen elkaar weer be-ter. Want het netwerken wordt niet vergeten en komt ruimschoots aanbod tijdens deze interac-tieve avond.

Programma

19.15 Inloop
19.30 Opening
19.35 InterActief & Artificiële Intelligentie (IA&AI)
20:30-21:00 Afsluiting

Introducees zijn welkom!

Dit is een mooie manier om andere vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, onder-nemers en experts kennis te laten maken met ViZi. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, ver-frissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een (netwerk)feestje met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi app of laat ze een mail te sturen naar Lisa: secretariaat@netwerkvizi.nl

*Kan je niet wachten tot 23 november? Ga dan naar https://www.ai-cursus.nl en doe de nationale AI-cursus. Een super informatieve en boeiende cursus van 8x30minuten. Na deze cursus weet je wat AI echt inhoudt. En je ontvangt een certificaat voor de succesvolle afronding.

Ga naar de bovenkant