Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsevent: nieuwe ideeën voor je werk

Divergeren, convergeren, prioriteren 

Tijd voor een feestje

Op donderdag 13 januari 2021 knallen we op spectaculaire wijze het nieuwe jaar in. Het wordt een hybride event, deels online, deels live met een verrassingspakket. We spreken “live” af met groepjes van 3 personen, thuis of op een werklocatie van je host. We starten online met introductie en stellingen, om vervolgens live in je eigen groepje aan de slag te gaan met een aantal vragen die je kunt verrijken met jouw eigen werksituatie.

Nieuwe ideeën voor je werk

Hoe krijg je die en hoe werk je ze uit? Welke aanpak levert voor jou een meerwaarde op? Wat maakt je blij? Hoe kun je op een andere wijze kijken naar jouw aanbod?
We leren elkaar beter kennen en dagen elkaar uit in het “omdenken”.

Vizi verzorgt een lekker hapje en drankje.

De hosts ontvangen enkele dagen voor aanvang van het nieuwjaarevent een feestelijk pakket met lekkernijen voor tijdens het evenement.

Uiterlijk een week vóór aanvang ontvang je de nadere details per e-mail. We vernemen graag of je host wilt zijn of liever bij iemand anders aansluit. Hoe? Stuur voor 5 januari een email naar Lisa secretariaat@netwerkvizi.nl als je jouw locatie beschikbaar wilt stellen.

Programma:

 • 19.45   Locatie: Thuis of op kantoor, met 3 personen
 • 20.00   Aanvang online programma “nieuwe ideeën voor je werk”
  • Welkom en introductie divergeren, convergeren, prioriteren
  • Stellingen
  • Zelftest creatief denken
  • Q&A
 • 20.30 Uitleg Game ´Omdenken met humor`
 • 20.40 Zelfstandig in groepjes van 3 aan de slag
 • 21.40 Afronden en/of doorgaan

Introducees zijn welkom!

En mogen kosteloos deelnemen. Het zou fantastisch zijn als we het netwerk wat meer uit kunnen breiden. Dus mocht je nog leuke, inspirerende dames kennen…meld ze aan in de app of stuur een mail naar Lisa secretariaat@netwerkvizi.nl

De workshop wordt begeleid door Gabriëlle Hoogendoorn en Fleur Kooiman.

Gabriëlle heeft meer dan tien jaar ervaring met interactieve werkvormen en omdenken voor en met ondernemers. Fleur is sinds 2005 werkzaam als creatief ondernemer, begeleidde de afgelopen jaren mensen bij persoonlijke ontwikkeling en combineert nu deze vaardigheden bij het schrijven van een boek en het ontwikkelen van producten die bijdragen aan meer intuïtie en geluk.

Heb je zin in een avond waarbij je uitgedaagd wordt om jezelf scherp te houden en waarbij je je mede-vizi leden beter leert kennen? Meld je dan aan!

We zien jullie graag!

 

Ga naar de bovenkant