Deze week is Els van Herk – Sondermeijer de ViZi Vrouw in Vijf Vragen op Vrijdag!

Naam: Els van Herk – Sondermeijer
Bedrijf: Rotterdam is Hot
Lid van netwerk ViZi sinds: het begin

Waarom ben je lid van ViZi?

Ik voel mij hier thuis. Door mijn samenwerking met vele ViZi-leden. Ik vind het nog steeds leuk. De groep is open en je merkt dat iedereen welkom is en wordt opgenomen in de groep. Ruim een jaar help ik ook mee evenementen te organiseren.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?

Op dit moment heb ik samen met mijn man een sloepenbedrijf over genomen. Deze heet rotterdamishot.nl Het zijn grote gepimpte lounge-bbq-sloepen en varen vanuit De voorplas in Rotterdam.

Omdat reizen er nog nauwelijks in zit, denk ik dit bedrijf goed te kunnen combineren met mijn mobiele reisadvies. Vraag een ieder eens te kijken op onze website!

Hoe zie jij de toekomst?

Heel positief! Ik werk nu een jaar in onze culinaire kraam en promoot mijn 3 grote hobby’s: reizen, eten en varen! Ik kijk uit naar de zomer en naar wat de toekomst voor ons sloepenbedrijf en de reiswereld gaat brengen.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?

Ik ben zelf een buitenmens en levensgenieter. Hou van wandelen, fietsen, mensen laten genieten en inspireren. Het geeft mij energie als ik merk dat ik van toegevoegde waarde ben voor deze mensen. Als ik ze een blij gevoel geef en laat zien wat er wél kan.

Waar ben je trots op?

Op mijn BZ (Buitenlandse Zaken) collega’s die van elke dag een feestje maken. Hard werken maar ook tijd voor elkaar hebben. Zo maken we met elkaar soep, appeltaart en culinaire gerechten. Op dit moment zijn we druk met verkoop van asperges. We staan klaar voor de mensen om ons heen. Maar ben ook trots op mijn man die na 26 jaar kantoorwerk met mij een eigen bedrijf overneemt. We wonen langs het water en hoe gaaf is het daar op de stappen voor 2 of 3 uur varen over onze Bergse plas en mooie Rotte! Ik ben trots dat ik dit door mijn inzet heb bereikt en dit maakt mij echt gelukkig!