Deze week is Diana Monteny de ViZi Vrouw in Vijf Vragen op Vrijdag!

Naam: Diana Monteny
Bedrijf: De Bezem door je Leven – Professional Organizer
Instagram: @debezemdoorjeleven.nl
Lid sinds: februari 2021

Waarom ben je lid van ViZi?

Ik zocht nog een netwerk om me bij aan te sluiten en kreeg via via van jullie te horen. Ik ben gaan kijken op de website en dat voelde meteen goed. Toen heb ik me gelijk aangemeld.
Ik ben een eenpitter en ik ben ervan overtuigd dat je mede-ondernemers om je heen nodig hebt om mee te kunnen sparren. NIemand heeft namelijk alle wijsheid in pacht en andere ondernemers kijken met een frisse blik naar jouw onderneming en vice versa. Binnen een netwerk kun je elkaar zo helpen.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?

Ja, ik zoek dus voornamelijk vrouwelijke ondernemers om mijn netwerk uit te breiden en mijn bedrijf op te bouwen. Ik ben redelijk nieuw in de ondernemerswereld en moet nog een hoop leren. Ik heb daarnaast best al grotere plannen en ik zoek mensen om te sparren en om kennis te vragen over hoe ik e.e.a. het beste aan kan pakken.

Wat kan jij ViZi leden brengen?

Ik kan wellicht helpen met vraagstukken op het vlak van organizing in de thuissfeer. Ik ben van nature erg gestructureerd en geordend en ik vind het fantastisch dat ik anderen hiermee kan helpen. Uiteraard kan ik zakelijk ook tips geven maar ik werk zelf alleen in de particuliere- en zorgmarkt.

Wat is jouw specialisme in je vak?

Ik wil mij specialiseren in verhuisorganizing, niet in de zin van wat een verhuisbedrijf doet maar meer particulieren bijstaan in het hele proces en uiteraard houdt dat in van tevoren goed opruimen, inpakken en uitpakken/logisch opruimen in het nieuwe huis.
Ik zie veel mogelijkheden bij senioren die van groot naar klein verhuizen maar zeker ook bij anderen die erg tegen een verhuizing opzien.
Daarnaast wil ik het opruimen en organizen van een kledingkast ook graag specialiseren.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?

Dat is echt als ik bij de klant thuis kan helpen met opruimen en organiseren van spullen en papieren en ik zie hoeveel het een klant helpt. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd! Ik haal daar dus veel voldoening uit.