Naam: Brenda Schram
Bedrijf: BINNENHUISONTWERP Brenda Schram
Lid van netwerk ViZi sinds: juli 2021

Waarom ben je lid van ViZi?

Ik hou van echt contact met echte mensen! Zowel in mijn werk als privé vind ik het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en mij te verdiepen in de ander. Als ik iemand live gesproken heb blijft die ontmoeting veel beter hangen. Stiekem hoop ik natuurlijk dat dat twee kanten op werkt!

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?

Hoor jij op een verjaardag, op het schoolplein of in je netwerk iemand over verhuizen of verbouwen? Dan gaan bij jou natuurlijk direct de alarmbellen af en zeg jij spontaan ‘Hé, jij zou weleens iets aan Brenda’s professionele hulp kunnen hebben!’.

Ook spar ik graag met anderen die beroepsmatig met bouw, wonen of interieur bezig zijn, bijvoorbeeld makelaars.

Wat is jouw specialisme in je vak?

“Wat leuk, die mogelijkheid had ik zelf nooit gezien!”. Dáár doe ik het voor!

Ik ben goed in het ontdekken van de verborgen talenten van een woon- of werkruimte. Een indeling die de gebruiker zelf nooit had bedacht of een kleurenpalet dat verrassend goed uitpakt. Doordat ik jou het vertrouwen geef, durf je samen met mij uit je comfortzone te komen, waardoor je met overtuiging keuzes maakt die je alleen nooit had durven maken.

Wat weten we nog niet van jou?

Ik ben nogal vergeetachtig en altijd druk in mijn hoofd. Lastige eigenschappen, omdat het ongeïnteresseerd over kan komen als je iets niet meer weet, dat al eerder verteld is. En dat terwijl ik juist oprecht geïnteresseerd ben in mensen! Daarom hangt mijn leven aan elkaar van notities, lijstjes en agenda’s; een soort reservebrein zeg maar.

Waar ben je trots op?

Ik ben trots op alle vrouwen binnen en buiten ViZi die hebben gekozen om te doen waar zij blij van worden, op een professionele en betrokken manier.
Om die reden ben ik ook best trots op mezelf!