Deze week is Barbara van der Giessen de ViZi Vrouw in Vijf Vragen op Vrijdag!

Naam: Barbara van der Giessen
Bedrijf: Barbara van der Giessen training & coaching
Lid van netwerk ViZi sinds: 2017

Waarom ben je lid van ViZi?

Als coach heb ik voldoende contacten maar mis ik collega’s. Vrouwen om mee te sparren, ideeën uit te wisselen en kennis op te doen. Dit vind ik bij ViZi. De diversiteit aan vrouwen, achtergronden en interesse vind ik leuk. Daarbij is het ook nog eens professioneel georganiseerd, informeel en laagdrempelig.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?

Niet echt. Mocht het zo zijn dat jij, je zus, dochter, vriendin, buurvrouw of collega  behoefte heeft aan coaching dan ben je meer dan welkom voor een kop koffie of thee om je verhaal te delen en samen te kijken hoe je gaat bereiken wat je graag wilt.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Energiek, enthousiast en sensitief, afwisselend vol zelfvertrouwen en onzeker en iedere dag weer blij met het werk dat ik doe.

Wat kun jij ViZi leden brengen?

Coaching voor vrouwen op thema’s zoals zelfvertrouwen, grenzen aangeven, hoogsensitiviteit, stoppen met pleasen maar ook wie ben ik diep van binnen en wat wil ik?
Ook als je op zoek wilt naar de baan die écht bij je past kun je bij mij terecht. Samen gaan we op zoek naar wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. Als je dat weet kun je op zoek naar die baan die je energie geeft en waar jij jouw talenten en persoonlijkheid kwijt kunt.
Op verzoek van bedrijven coach ik medewerkers bij loopbaanontwikkeling, het ontdekken, inzetten en vergroten van talenten of naar een andere baan.
Mijn uitgangspunt is altijd positief, wat is er wél, wat is er leuk aan jou, wat zijn jouw kwaliteiten en hoe kun je hier meer van maken. Jij bent goed genoeg, samen gaan we op zoek naar hoe en waar je het beste tot jouw recht komt.

Welk boek, film, podcast of iets anders, zou je willen aanraden?

https://www.youtube.com/watch?v=sb2YOg_dkQM
De eerste keer dat ik dit filmpje zag had ik kippenvel. Nog steeds vind ik het een krachtige en mooie boodschap. Durf, verandering begint bij jezelf.