Het is vrijdag! Opnieuw aandacht voor een van onze ViZi leden in ‘ViZi Vrouw in Vijf Vragen’ 

Naam: Monique Londema
Bedrijf: Nederlandsche Planners Associatie B.V.
Lid van netwerk ViZi sinds: drie jaar

Waarom ben je lid van ViZi?
Om in contact te komen met andere ondernemende vrouwen, die dingen kunnen, waarin ik minder goed ben. Ik word graag door hen geïnspireerd.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Niet specifiek. Vaak ontstaat bij mij een zoekvraag als ik het verhaal van de ander hoor en geraakt word door passie.

Wat kan jij ViZi leden brengen?
Mijn expertise op het gebied van financiële planning. Uiteraard beschik ik over de juiste fiscale, juridische en productkennis die hiervoor nodig is. Daarnaast kan ik de ‘zachte kant’ van financiële planning inbrengen. Denk dan aan boven water krijgen wat onder water een rol bij je speelt: hoe ga je met geld om, wat vind je belangrijk, waar droom je van, waar lig je wakker van? 

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Ik ben financieel planner en heb een brede kijk op de samenleving en verbind onbaatzuchtig levenswensen van mensen aan hun financiën. Door afstemming van financiën op unieke levensdoelen en bijzondere wensen, kan ik heel waardevol zijn voor een persoon of gezin. Ik luister graag naar hun vraagstukken. Het geeft enorm veel energie als mensen zelf antwoorden vinden op levensvragen. Zodra ik een sprankeling in de ogen zie, weet ik dat ik goed zit.

Waar ben je trots op?
Ik ben heel trots op mijn twee kinderen. Hoe zij tot volwassenen zijn opgegroeid. En hoe zij in het leven staan. En dat ik in de herfst van 2020 voor het eerst oma word!