De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen.

Naam: Marytha Zuurmond | HR Specialist MKB
Bedrijf: M2-Select Recruitment en HR diensten
Lid van netwerk ViZi sinds: november 2016

Waarom ben je lid van ViZi?
Ik geloof in netwerken, ervaringen uitwisselen met andere ondernemers, in dit geval vrouwen, die elkaar inspireren. Ik krijg energie van deze ontmoetingen en kan dan weer verder.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Tuurlijk heb ik dit 😉. Het zou heel leuk zijn als je een MKB ondernemer in de BAR regio kent die HR ondersteuning zoekt. Ik kom graag in contact met een ondernemer die een personeelsvraag heeft, personeel zoekt, of hulp nodig heeft met het inzichtelijk krijgen van de kwaliteiten van zijn of haar medewerkers. Soms moet je als ondernemer helaas afscheid nemen van een werknemer, dan sta ik ook voor je klaar. 

Wat is jouw specialisme in je vak?
Werving & Selectie trajecten en het verbinden van mensen. Ons netwerk van kandidaten zijn veelal professionals met een senior MBO profiel of HBO/WO opgeleid in management- en/of management ondersteunende beroepen.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Als ik op wat voor een manier dan ook de passende verbinding heb kunnen geven tussen de werkgever en de (toekomstig) werknemer.

Waar ben je trots op?
De waardering van mijn klanten (dit zijn zowel de bedrijven als de sollicitanten). Daar doe ik het echt allemaal voor. M2-Select Herkent Talent!