De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen.

Naam: Marjon Glandorf
Bedrijf: VoetZenSatie voetreflexologie
Lid van netwerk ViZi sinds: 2018

Waarom ben je lid van ViZi?
Ik ben lid van ViZi geworden, omdat ik graag andere, vrouwelijke, ondernemers leer kennen en me door hen laat inspireren. Ik werk per slot van rekening alleen en dus is het fijn anderen te ontmoeten en met elkaar kennis uit te wisselen.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Momenteel heb ik geen zoekvraag, maar mocht ik iets zoeken, dan is ViZi zeker een plek waar ik op zoek ga naar een antwoord.

Wat kan jij ViZi leden brengen?
Ik kan ViZi leden meer ontspanning en energie brengen en klachten, zowel fysiek als geestelijk, laten verminderen dan wel laten verdwijnen.

Wat is jouw specialisme in je vak?
Zwangerschapsreflexologie, babyreflexologie en De Vrouw, voetreflexologie op het gebied van menstruatie en overgang. Zeker bij zwangerschappen moet je weten welke zones je wel en niet mag masseren, omdat bepaalde zones een vroegtijdige bevalling zouden kunnen opwekken.

Welk boek, film, podcast of iets anders, zou je willen aanraden?
Wat ik iedereen kan aanraden, is een lange-afstandswandeling van minimaal een paar dagen te maken. Zelf ben ik van Burgos naar Santiago de Compostella gelopen en momenteel loop ik het Pieterpad in etappes. Het is zo ontspannend en goed om je hoofd leeg te maken, lopen in de natuur met je rugzak  op je rug en verder niets om je druk over te maken dan het zorgen dat je de juiste route loopt.