Deze week is Marjolein Ludikhuize de ViZi Vrouw in Vijf Vragen

Naam: Marjolein Ludikhuize
Bedrijf: Eenvoud in Zorg
Website: www.eenvoudinzorg.nl
LinkedIn: http://linkedin.com/in/marjolein-ludikhuize-msc-27a01b12
Lid van ViZi sinds: zomer 2022

Waarom ben je lid geworden van VIZI?

Ik ben lid om mijn contacten met andere ondernemers te vergroten, te leren en te sparren met elkaar. Voor mezelf en ook om mijn kennis en expertise te delen. De vrouwelijke energie trekt me aan omdat het me rust geeft, mezelf te kunnen zijn.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?

Ik ben nu 3,5 jaar met deze onderneming bezig en begin meer scherpte te zien in mijn toegevoegde waarde. Daarmee denk ik ook aan een aanpassing van mijn naam + verkenning naar ander type werkzaamheden. Ik ben op zoek naar sparringpartners in deze zoektocht.
Daarnaast ben ik op zoek naar een intervisie groep van interim managers, een om op te zetten of bij aan te schuiven.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?

Enthousiast, betrokken, analytisch sterk, scherp, overzicht makend en gevend en op zijn tijd ondeugend.

Hoe zie jij de toekomst?

Ik heb daar geen beeld van. Probeer te leven in het moment met focus van een paar jaar. Op het moment in een transitie van ‘werkende moeder die voor haar kinderen alles zo goed mogelijk regelt en verzorgt’, naar een moeder van op kamers wonende kinderen die op zoek is naar vrije tijdindeling die me energie geeft.

Wat weten we nog niet van jou?

  • Dat ik goed op mijn energiebalans moet letten en na een dag werken veelal de energie niet meer heb voor een avondevenement. Dat betekent plannen dat ik de dag minder te doen heb of de dagen erna op de blaren zitten. Ik baal hier enorm van maar moet dit accepteren van mezelf.
  • Ik rook op zomeravonden graag een sigaartje al dan niet met lekkere muziek op mijn oren om op te dansen.
  • Dat ik spontaan ben afgestapt op een Vizi evenement omdat het goed voelde maar waar ik niemand kende.