De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen. Deze week in de spotlight……

Naam: Marieke Valbracht
Bedrijf: Marieke Valbracht Travel Counsellor
Lid van netwerk ViZi sinds: januari 2018

Waarom ben je lid van ViZi?
Vanaf de eerste keer voelde ik mij heel erg welkom en alle bijeenkomsten zijn een soort van een feestje.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Wil je iets van vakantie, hoe klein, groot, dichtbij of ver weg dan ook en weet je niet waar te beginnen of heb je geen zin om het uit te zoeken…… laat het me weten. Ik ga graag met je in gesprek.

Hoe zie jij de toekomst?
Hoe lastig het met momenten ook is, ik zie de toekomst zeer positief in. De reiswereld ligt nu een soort van stil, maar ik heb er alle vertrouwen in dat er weer massaal op uit getrokken gaat worden zodra het licht op groen gaat. Nederlanders zijn een reislustig volkje.

Wat is jouw specialisme in je vak?
Je kan het niet echt een specialisme noemen, maar het is in ieder geval iets wat een Travel Counsellor onderscheid; persoonlijke aandacht en aanpak.
En om dan toch nog iets van een specialisme te noemen; ik kan veel vertellen over Azië en Midden Amerika. Daarnaast vind ik het ook fantastisch om aan de slag te gaan voor groepen, zowel families als verenigingen of bedrijven.

Welk boek, film, podcast of iets anders, zou je willen aanraden?
Iets anders dan maar…… Om toch een beetje in de reissferen te blijven, raad ik graag een restaurant aan. Je weet wel, voor wanneer het weer kan ;-).  Eetcafé Thailand in Rotterdam Lombardijen is een plek waar ik net zo lekker Thais eet als in Thailand zelf. Wat mij betreft een absolute aanrader.