De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen. Deze week in de spotlight……

Naam: Linda Sanders
Bedrijf: LindaVerbindt / manager van de Barendrechtse Uitdaging en de Hoeksche Waardse Uitdaging/ Communicatie Team Nederlandse Uitdaging
Lid van netwerk ViZi sinds: geen idee ?

Waarom ben je lid van ViZi?
Voor verbinding, inspiratie en om van elkaar te leren.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Ik ben op zoek naar ondernemende dames die naast hun commerciële werkzaamheden graag iets willen doen voor de lokale gemeenschap. Vanuit de ‘Uitdaging’ helpen wij ondernemers invulling te geven aan hun maatschappelijk betrokkenheid (MBO). Er is niets mooier dan samen iets doen voor een ander en het mooie is: het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Een enthousiaste en betrokken verbinder.

Wat kan jij ViZi-leden brengen?
Ik hoop de dames van ViZi te inspireren hoe ze zich maatschappelijk kunnen inzetten. Samen met de dames van Netwerk ViZi heeft de Barendrechtse Uitdaging in 2018 een evenement georganiseerd tegen eenzaamheid onder ouderen. Tijdens een gezellige middag bij woonzorglocatie Laurens Borgstede zijn de wensen vervuld van bewoners. Een middag waar nog lang over is nagepraat en mij nog steeds een glimlach bezorgd.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Als we met het ondernemersnetwerk van de Barendrechtse of de Hoeksche Waardse Uitdaging weer een mooie hulpvraag hebben gematcht.

Waar ben je trots op?
Privé op ons gezin en zakelijk dat het in 2017 gelukt is om Stichting de Barendrechtse Uitdaging op te zetten. Wat begon als een dagje vrijwilligerswerk doen is voor mij uitgegroeid naar een nieuw bedrijf: LindaVerbindt. Vanuit LindaVerbindt zet ik mij in als manager voor de Barendrechtse en de Hoeksche Waardse Uitdaging, organiseer ik maatschappelijke Beursvloeren en ben ik sinds mei 2020 verantwoordelijk voor de communicatie en social media van de Nederlandse Uitdaging.