Naam: Catharina Martina Ida Maria Verhagen, oftewel Kitty Verhagen
Bedrijf: Sub Rosa Balance
Lid van Netwerk ViZi sinds: de eerste meeting destijds bij Abel in Rhoon, dus al meer dan 10 jaar lid. Sinds 2018 actief ViZi lid in de vorm van evenementen coördinator en lid van het bestuur.

Waarom ben je lid van ViZi?
Toen ik 12 jaar geleden mijn eigen praktijk oprichtte, miste ik na verloop van tijd het sparren met collega’s. Hoe ga je om met …, hoe bekijk jij dit vanuit zakelijk oogpunt of hoe kan ik mezelf verbeteren en/of profileren? Toen Marielle van de Erve over haar plannen vertelde van een vrouwennetwerk in Albrandswaard was ik meteen geïnteresseerd. Het eerste event was een schot in de roos.

Hoewel ik, zeker in het begin, niet altijd een betrokken eventbezoeker was, merkte ik: hoe meer ik aanwezig ben/deelneem, hoe meer toegevoegde waarde ViZi en haar leden heeft voor mij persoonlijk en voor mijn bedrijf. De masterclasses en de inspirerende events hebben altijd bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Voor mij een zeer belangrijke peiler. Daarnaast zijn er gedurende deze jaren een paar mooie samenwerkingen gerealiseerd, zoals website, logo, foto’s zakelijk en privé, tekstschrijven, uitwisselingen van coaches en therapeuten en ook de gelegenheid gekregen om aan te sluiten bij de Barendrechtse Uitdaging om zo ook wat terug te doen voor de maatschappij.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Ik ben momenteel een nieuw traject aan het uitwerken en zoek hiervoor 3 leden die tegen een aantrekkelijk tarief gebruik kunnen maken van de coaching en behandelingen. In ruil voor opbouwende feedback om het traject te vervolmaken. Ben je nieuwsgierig geworden… let me know!
Info@subrosabalance.nl.

Hoe zie jij de toekomst?
De toekomst zie ik met enthousiasme tegemoet. Het bewustzijn van eigen verantwoordelijkheid nemen bij het maken van gezonde keuzes voor lichaam en geest komt steeds meer onder de aandacht. Nu in de coronatijd wordt een grotere groep mensen bewust van wat echt belangrijk en waardevol is in het leven. Namelijk een gezonde geest en lijf voor jou en jouw naasten.  Ik verwacht dan ook dat meer mensen hier bewustere keuzes in gaan maken. Ik voorzie meer balans tussen werk, gezin en/of familie en sociale contacten en/of materiële zaken. Als corona iets duidelijk heeft gemaakt, is dat we heel inventieve oplossingen vinden, daar waar die eerst onmogelijk leken.
Zo maken we er samen een mooiere wereld van. Goed voorbeeld van onze generatie doet goed volgen door onze kinderen.

Wat weten we nog niet van jou?
Ik ben een boek aan het schrijven, waarin ik mijn uitdagingen in het leven en keuzes die ik heb gemaakt in haar gehele kwetsbaarheid beschrijf en reflecteer aan onderliggende theorieën over jaloezie, schuld, loslaten, relaties en het loskomen van familiepatronen. Ik wil hiermee een inspiratie zijn voor mijn dochters, ondernemende moeders en zij die zeker in een tijd van de huidige social media menen, dat altijd alles rozengeur en maneschijn is of zou moeten zijn.

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op de eigenschap om altijd het mooie van de mens en of situatie te zien en te belichten. Automatisch te denken in oplossingen in plaats van problemen, waardoor eigenlijk alles mogelijk is. Ook wel Miss Positivo genoemd. Voor mijn cliënten kan ik dit in eenvoudig te nemen kleine stappen overbrengen, waardoor zij het gemakkelijk kunnen integreren in hun dagelijkse routine. En meer dan tevreden klanten geeft mij een trots en dankbaar gevoel. Wat dus automatisch betekent dat ik trots ben op mijn onderneming waarmee ik een positieve bijdrage heb kunnen leveren aan een waardevoller en relaxter bestaan voor mijn klanten.

‘And last but not least’ ben ik trots op mijn drie dochters die mooie zelfstandige jonge mensen zijn met oog voor de medemens en de toekomst. Die geleerd hebben dat het leven hindernissen en obstakels heeft, die je sterker kunnen maken als mens zonder dat je er negatief van hoeft te worden.