Het is vrijdag! Opnieuw aandacht voor een van onze ViZi leden in ‘ViZi Vrouw in Vijf Vragen’ 

Naam: Ilona Noordam
Bedrijf: Sensiz Praktijk voor Massage en Bewustwording
Lid van netwerk ViZi sinds: januari 2019

Waarom ben je lid van ViZi?
Voor inspiratie, netwerken, elkaar versterken. Het is fijn dat het aanbod binnen ViZi zo divers is. Mocht je op zoek zijn naar een bepaalde expertise kun je dat hier waarschijnlijk wel vinden.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Iemand die mij kan helpen met een Facebook campagne zou welkom zijn…

Wat is jouw specialisme in je vak?
Mijn specialisme is dat ik mensen help bij een oplossing voor hun pijnklachten. Met name rug,-nek, en schouderklachten of een combinatie van deze drie. Al dan niet gepaard met uitstralingspijn. Bij chronische pijn help ik met een mind/body coachingstraject. Bij dit traject wordt er gezocht naar de oorzaak van de klachten, doordat er wat aan de oorzaak wordt gedaan verdwijnt de pijn. Bij pijn die korter duurt dan 6 tot 8 weken, behandel ik met twee revolutionaire methodes; Triggerpoint Reset Behandeling en de Neural Reset Therapie.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Als ik toch even de tijd vind om naar buiten te gaan voor een rondje (hard)lopen en dat ik weer klanten blij naar huis laat gaan. Ik word blij als ik iets heb kunnen betekenen voor anderen.

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op mijn beslissing voor een carrièreswitch op 54 jarige leeftijd. Na 37 jaar in loondienst te hebben gewerkt ben ik mijn hart gaan volgen. Mijn loondienstbaan opgezegd en de sprong gewaagd. Veel mensen op deze leeftijd zitten vastgeroest en denken dat ze niets anders kunnen. Ik zit anders in elkaar en daar ben ik trots op!