De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen.

Naam: Els Sondermeijer – van Herk
Bedrijf: Reisbureau Buitenlandsche Zaken
Lid van Netwerk ViZi sinds: sinds 2009, het begin!

Waarom ben je lid van ViZi?
Ik vind de evenementen  afwisselend, ik hou van verbinden en krijg energie van de leden. Nu in corona tijd organiseer ik de dinsdag-wandeling en het woensdagochtend-ontbijt. Ik vind het fijn mij nu wat meer voor ViZi te kunnen inzetten en zo nog betere positieve verbindingen te maken.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Hoe kan ik ervoor zorgen dat je jouw toekomstige vakantie door mij laat regelen in plaats van online?

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Ik ben een positieve, ondernemende, bewegende belever die graag (reis)ervaringen deelt.

Hoe zie jij de toekomst?
Hoewel reizen er nu nauwelijks in zit, ben ik positief over de toekomst. Maar ik denk zeker dat we anders gaan reizen. Ik hoop wat minder gehaast. Ik ben voor Slow-traveling, d.w.z. bij rondreizen langer op 1 mooie kleinschalige locatie te blijven, om zo beter te kunnen genieten van de schoonheid van de bestemming en omgeving. Afgelopen september heb ik in Italië genoten van Agri Turismo en Bed en Breakfast in combinatie met een verblijf op een camping.
Verder ben ik afgelopen juni in mijn eigen tuin getrouwd en zeer positief over onze liefdevolle toekomst samen met Arnold en onze drie kinderen.

Wat kan jij ViZi leden brengen?
Naast positiviteit: een droomvakantie die bij jouw hele reisgezelschap past. Een combinatie van stad, natuur, strand is voor ieders behoefte anders. Daarom ben ik ervan overtuigd dan we samen de ideale reis kunnen samenstellen. Bel mij gerust voor een afspraak op: 06 – 20 09 22 96.