Naam: Elizabeth Heijblom
Bedrijf: Heijblom Fotografie
https://www.instagram.com/heijblomfotografie/
Lid van netwerk ViZi sinds: februari 2018

Waarom ben je lid van ViZi?
Omdat het een geweldige club is! Toen ik 4 jaar geleden mijn bedrijf startte wist ik al snel dat ik wilde netwerken. Zo fijn om gelijkgestemden te spreken over ondernemerschap en te sparren over business. Via iemand hier uit het dorp kwam ik in contact met ViZi. Ben toen niet meteen lid geworden, maar het bleef wel in mijn gedachte. Toen in 2018 interessante sprekers, zoals Femke Hogema en Annemarie van Gaal, op de planning stonden ben ik aangehaakt en niet meer weggegaan! Fijn om deel uit te maken van dit fijne netwerk!

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Hoe zichtbaar ben jij online?? Heb jij behoefte aan nieuw beeldmateriaal van jezelf en je bedrijf voor op bijvoorbeeld social media of je website? Dan kom ik graag met je in contact!

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Perfectionistisch, tikkeltje chaotisch en creatief!

Welk boek, film, podcast of iets anders, zou je willen aanraden?
‘Ik zal verborgen zijn’ van Eline Rosenhart vond ik een indrukwekkend boek! En afgelopen zomer heb ik een tweeluik gelezen van Julie Thomas: ‘de jongen, de viool en de meester’ en ‘Rachels verzet’. Ook twee boeken over de oorlog; prachtig geschreven met een verrassend einde!

Waar ben je trots op?
Na 16-jaar werken in het basisonderwijs was voor mijzelf beginnen heel spannend. Ik ben trots op waar ik nu, na 4 jaar, sta met mijn bedrijf! Ik heb al zoveel mooie en lieve mensen ontmoet en ik ben dankbaar voor de geweldige opdrachten die ik heb mogen doen! En natuurlijk ben ik supertrots op mijn gezin!!