Naam: Caroline den Ouden-Huijgen

Bedrijf: Friz Dezign vormgeving & communicatie
Website: www.frizdezign.nl
Lid van netwerk ViZi sinds: september 2017

Waarom ben je lid van ViZi?
Voor inspiratie, energie en verbinding. Het is leuk om andere ondernemende vrouwen te ontmoeten, met elkaar ervaringen te delen en elkaar te inspireren. Het leven van een ZZP-er kan op sommige momenten best een beetje eenzaam zijn vind ik, dan is het fijn om te connecten. De Masterclasses vind ik een geweldige aanvulling om mezelf te blijven ontwikkelen.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Vind jij het lastig om jezelf zichtbaar te maken op een manier die echt bij jou past? Als grafisch vormgever help ik je daar graag mee en als kleurenmentor vertel ik je wat kleur voor jou kan doen. Ben jij hier benieuwd naar? Dan drink ik graag eens een koffietje met je…

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Altijd bezig met ideeën bedenken en dingen maken, perfectionistisch en soms een beetje chaotisch.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Mooie dingen maken, daar word ik echt blij van. Ik vind het heerlijk om te puzzelen met teksten en afbeeldingen en er een duidelijk geheel van te maken. En als mijn klant dan enthousiast is, en ik hem of haar echt verder kan helpen met mijn ideeën dan is mijn dag helemaal goed!

Welk boek, film, podcast of iets anders, zou je willen aanraden?
Een maar? Mogen het er ook twee zijn?
Simon Sinek’s TED talk ‘How great leaders inspire action’:
een TED talk over je ‘Why’ en hoe je door te werken vanuit je why mensen inspireert.
En de TED talk ‘The happy secret to better work’ van Shawn Achor: omdat ik geloof dat je met een positieve instelling een gelukkiger mens bent. Deze humoristische (en snelle) TED talk gaat daar over.