De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen. Deze week in de spotlight……

Naam: Astrid Moors
Bedrijf: de visuele orde
Lid van netwerk ViZi sinds: 2018

Waarom ben je lid van ViZi?
Om mijn netwerk te vergroten, mijn horizon te verbreden en om andere ondernemers tegen te komen. En ook voor de gezelligheid natuurlijk.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Ik zoek een een ondernemer die goed is in wat zij doet, en dat wil uitdragen naar de buitenwereld
via een mooie website of een pakkende flyer. Samen gaan we orde op zaken stellen om haar beeld naar haar publiek helder neer te zetten.

Hoe zou je jezelf in één zin omschrijven?
Een gretige creatieve duizendpoot met een studio vol verf, schilderijen én een bureau met computer.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Doen-doen-doen! Een schilderij wat af moet, met een lockdownmix van Fatboy Slim voor de beat. Of, met de mellow muziek van somafm.com op de achtergrond, aan de slag met een (metaforische) puzzel die opgelost moet worden. Ik bijt me erin vast, bijvoorbeeld het uiterlijk van een website, totdat alles perfect draait en werkt zoals ik  – en de klant – dat wil.  

Wat weten we nog niet van jou?
Ik ben bewust bezig met duurzaamheid: ik fiets graag 7 km naar mijn werk, heb zonnepanelen, een sedum schuurdak, als ik rij dan rij ik (al járen) hybride, eet minder vlees (in dit kader raad ik iedereen aan om de docu van David Attenborough ‘A Life On Our Planet’ te kijken). En heb een hekel aan telefoneren.