De V zit weer in de week… ViZi Vrouw in Vijf Vragen.

Naam: Anouk Hansma
Bedrijf: Van Arkel Familierecht | Advocatuur | Mediation
Lid van netwerk ViZi sinds: januari 2020

Waarom ben je lid van ViZi?
Om kennis en ervaringen uit te wisselen, (van elkaar) te leren en elkaar te versterken op een gezellige en ongedwongen manier.

Heb je een zoekvraag binnen ViZi?
Als je iemand spreekt die gaat scheiden of al gescheiden is, maar bijvoorbeeld iets wil wijzigen, verwijs hem of haar dan met een gerust hart naar mij. Het is mijn overtuiging dat er voor iedere scheiding een manier is om de emotionele en financiële schade voor partijen en hun kinderen te beperken. Dat is in iedere zaak mijn doel als advocaat of mediator.

Hoe zou je jezelf in vijf woorden omschrijven?
Empathisch, resultaatgericht, geïnteresseerd, toegewijd en betrokken.

Waar krijg je op je werkdag echt energie van?
Oprechte interesse en aandacht voor de belangen die onder een probleem liggen, vormen voor mij de motivatie, van waaruit ik te werk ga. Als ik dan het gevoel heb dat ik écht iemand heb geholpen, dan kan mijn dag niet meer stuk!

Waar ben je trots op?
Ik ben trots op alles wat ik heb bereikt en waar ik nu sta, ook al heb ik nog genoeg dromen. Het is belangrijk om vooruit te kijken, maar ook om af en toe te kijken naar hoe ver ik al ben gekomen…