Woensdag 19 oktober, een leerzame avond tijdens de Masterclass van De Groene Vrouw, beter bekend als De Poepdokter.

Rond 19.00 uur druppelden de eerste dames binnen bij ‘De Hoofdweg’. Een prachtige nieuwe locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel, voor vergaderen trainen en ontmoeten. Onder het genot van koffie en thee werd het netwerken gestart en werden er nieuwe contacten gelegd tussen bestaande en nieuwe ViZi leden.

Nienke Gottenbos gaf deze avond de Materclass ‘Brein & Buik’

Ruim 30 leden (van Netwerk ViZi) zaten 1,5 uur geboeid te luisteren. Ook waren er hilarische reacties, vragen en beelden, wat logisch is bij dit onderwerp; POEPEN! ‘

Een kleine greep uit wat we hebben gehoord

In je darmen leven miljarden bacteriën. Deze hebben invloed op je gezondheid, zoals je spijsvertering en je immuunsysteem. Zelfs je emoties staan in verbinding met je darmflora. Je bacteriën zorgen ook voor je immuunsysteem en een optimale hersenwerking.

Daarom is het dus zo belangrijk om deze bacterie-bende tevreden te houden. Het minste dat jij voor ze kunt doen, is ze goed te eten te geven. Want als je spijsvertering niet lekker loopt, kost dat veel energie en als ondernemende vrouw wil je altijd bruisen van energie.

Na de masterclass was er gelegenheid tot het kopen van de boeken, geschreven door Nienke. Hier werd gretig gebruik van gemaakt, natuurlijk inclusief een persoonlijke krabbel en gesprek met Nienke.

Borrel met proeverij

Het netwerken werd voortgezet, tijdens de afsluitende borrel, met verschillende gezonde snacks en een proeverij van echte Italiaanse olijfolie van Di Lorenzetto. Die ook gekocht kon worden.

Het was dan ook een echte ViZi avond; inspirerend, leerzaam en verbindend.

Slotevent

Op 24 november staat alweer het slotevent van 2022 op de agenda. En voor 2023 zijn de plannen bijna klaar. Nieuwsgierig, proeven of aanmelden? Kijk bij Events of meld je aan in de app (leden).

Boeken van Nienke Gottenbos:

  • De Poepdokter
  • De Poepdokter Junior
  • Gezond van Kop tot Teen