Hét ViZi Nazomerevent!

Het nazomer event 2020, op donderdag 3 september, brengt ons terug naar de locatie waar het ViZi-avontuur 11 jaar geleden begon: Restaurant Abel in Poortugaal. Onze gastvrouw is de ondernemende Sigrid Abel die ons ontvangt in haar spiksplinternieuwe Salon. Zij zal haar inspirerende verhaal met ons delen; hoe je van de ene op de andere dag al je dromen letterlijk en figuurlijk in vlammen op ziet gaan en dan toch de kracht weet te vinden om alles van scratch af aan weer op te bouwen.

Walking Dinner met muzikale omlijsting

Ja, je leest het goed, we gaan lopen én dineren. Terwijl we voor de innerlijke mens zorgen, laten we tegelijkertijd ons lichaam in beweging komen op een frisse, interactieve manier zoals we nog niet eerder tijdens een event hebben meegemaakt. Let op dat je goede kleding aan hebt voor het rondje golf. Poncho’s zijn inbegrepen. Dit alles met een muzikale omlijsting waar oud nieuw ontmoet.

Deze avond staat in het teken van interactie, je beste beentje voor zetten en het pitchen van jouw sportieve en actieve kant!
Dus wil je fris de nazomer in, vol met inspiratie op alle fronten, dan zien we elkaar zeker op, donderdag 3 september, bij Abel! Kijk voor de uitgebreide informatie en locatie in de app en meld je aan.

Introducees zijn welkom!

Wie breng jij mee? Ga in je netwerk op zoek naar vrouwelijke professionals, managers, teamleiders, ondernemers en experts. Zijn zij ook op zoek naar inspiratie, verfrissende ideeën en nieuwe verbindingen? Hebben zij zin in een verfrissende netwerkbijeenkomst met andere ambitieuze vrouwen? Dan zijn zij van harte welkom! Meld je introducees aan via de ViZi website of laat ze een mail te sturen naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl De kosten bedragen €35,-

Wij hebben er ontzettend veel zin in, en let op: schrijf jezelf en de introducés snel in, dit event is snel vol in verband met de COVID 19 regels houden we rekening met 1,5 meter afstand. En vol is dus echt vol!

Nieuwe ViZi initiatieven

Heb je ze al voorbij zien komen, de wandelingen en ontbijtsessies?
Houd de app en de netwerkversneller in de gaten voor de laatste data en locaties.

Netwerken met Kunst

Na een aantal maanden noodgedwongen online ontmoetingen, heeft op de hoogzomerse dag 25 juni weer een live event plaatsgevonden. En dat direct in de inspirerende Dock Art Gallery in de Veerhaven van Rotterdam. Een dertigtal dames was ter plekke aanwezig, een ander deel volgde het event online.

Over dit event schreef Wilma Kouters van VJK advocaten & mediators een mooi verslag. Het hele verslag is hier te lezen

Elizabeth Heijblom verzorgde de fotografie. Een impressie is hier te zien.

Collegetour, nu het hele jaar door!

We hebben besloten om de collegetour aan te passen. Vanaf nu is de collegetour het hele jaar door, online & offline. Zo krijgen we de kans om het hele jaar door van elkaar te leren en elkaar te inspireren.

Dus wil jij, als expert, iets aan andere ViZi leden laten zien of meegeven? Stuur dan de informatie voor jouw masterclass, workshop, training, bedrijfspresentatie of iets heel anders naar: secretariaat@netwerkvizi.nl. Wij zorgen dan voor de communicatie in de app op Facebook en de website.

Zet deze ViZi data alvast in je agenda:

  • di 4 augustus – 20.00 wandeling Rotterdam
  • wo 5 augustus – 08.00 – ontbijtsessie
  • di 18 augustus – 20.00 – wandeling Barendrecht
  • di 25 augustus – 20.00 – wandeling Dordrecht
  • do 3 september – 18.00 – Fris de zomer uit!
  • wo 7 oktober – 08.00 – ontbijtsessie
  • di 13 oktober – 16.30 – Masterclass Onderhandelen
  • do 26 november – 19.00 – Slotevent
  • Het hele jaar door – online & offline collegetour!

Masterclass Onderhandelen

De Masterclass Onderhandelen zit al vol! Super dat iedereen zo enthousiast is. Wil je toch graag meedoen? Stuur dan een mail naar Lisette: secretariaat@netwerkvizi.nl
Bij voldoende animo gaan we een tweede Masterclass verzorgen.

Heb jij de nieuwe versie van ViZi app al?

In vijf minuten geregeld!
1.    Download de nieuwe app via onderstaande links
2.    Selecteer onze app
3.    Log eenmalig in met het email-adres waarmee je bij ons bekend bent
4.    Controleer je email en activeer de app

Als je deze mail op je telefoon opent kan je via onderstaande linkjes direct naar de Playstore of de Appstore gaan.
iPhone
Klik hier voor de app in de App Store
Android
Klik hier voor de app in Google Playstore