Van reisadviseuse naar vitaminepakketten

Omdat reizen er even niet in zit, blijven we voorlopig thuis. Een jaar geleden had ik niet kunnen bedenken dat ik van reisadviseur mijn werkzaamheden heb aangepast in verkoop van deze culinaire producten. Iets heel anders maar zeker zo uitdagend!

Eat now, travel later!

Omdat wij ook culinaire reizen verkopen kwam mijn collega met het plan om culinaire producten te gaan verkopen. Dagelijks komt de Rotterdamse groenteboer de lekkerste producten brengen. Ook hebben we prachtige samenwerking met olijfboeren in Italië, Spanje en Turkije en klanten zoals Meesterbakker Uljee en Klaas van de Rotterdamse producten. Zo kunnen we contact houden met onze bestaande maar ook met vele nieuwe klanten. Ons reisbureau bevindt zich in een van de leukste wijken van Rotterdam. Deze wijk heet het Scheepsvaartkwartier. Vele mensen wandelen zo naar de Erasmusbrug en komen dan langs onze kleurrijke fruit- en groentekraam, waar wij met veel plezier deze mooie producten verkopen. Zo delen we recepten en hebben hier zelfs met Kerst een Heel Buza Bakt-kookboekje van gemaakt!

Zo verkopen we al maanden fruit, groente en culinaire olijfolie en Tomasu soy sauce bij Reisbureau Buitenlandsche Zaken onder het motto “Eat now & Travel later” . Maar onze dienstverlening en plannen breiden uit.  Na onze asperge, haring en kerst actie gaan we nu richting Valentijn en Pasen pakketten.

Rotterdammers verrassen met Valentijnsdag

Van een lieve klant kregen we een donatie om een goed doel te steunen. Op tv Rijnmond zag ik bij programma Stichting Rotterdam Mooier Maken dat er boodschappentassen werden uitgedeeld. Na een gesprek met Gerse Gast Sander de Kramer bleken er nog heleboel briefschrijvers geen tas te hebben ontvangen. Hoe leuk zou het zijn om met elkaar nog andere Rotterdammers die vele mensen helpen of het moeilijk hebben in het zonnetje te zetten? Ze te verrassen in deze zware Coronatijd?
Ik ga dan 12 en 13 februari twintig Rotterdammers voor Valentijn verrassen met de Valentijns vitaminetas.

Vitaminetas op maat

Meerdere klanten vinden dit zo’n leuk idee dat ze zo’n tas kopen. Zo kunnen we nog meer mensen gaan verrassen. Weet jij ook iemand die je in het zonnetje wilt zetten en verrassen met een vitamine tas op maat? Misschien wel voor Valentijn, als verjaardags- of kraamcadeau of gewoon om iemand een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijd.
Neem dan contact op met mij, de contactpersoon voor het “vitamine project “binnen reisbureau Buitenlandsche Zaken. Ik vertel je hier graag meer over.
Een mooi kistje of tasje gevuld met super gezonde, kleurrijke “vitamines” is al mogelijk vanaf 25 euro. Gratis bezorgd in Rotterdam en omstreken!

Ik werk met veel plezier en krijg er nog dagelijks energie van. Het mooie is dat ik met deze actie vele mensen kan verrassen. Ik doe dit met veel plezier en hoop dat de Corona door de inentingen onder controle komt en we met elkaar weer mooie reizen mogen gaan maken.

Eat now, travel later!

Reisbureau Buitenlandsche Zaken
Els van Herk – Sondermeijer
06 20092296
els@buitenlandschezaken.nl