Bevooroordeelde Ondernemende Vrouw!

Hoe gedraagt een ondernemende vrouw zich eigenlijk, vraag ik me soms af?
Zéker niet zoals ik!

Allereerst is een ondernemende vrouw iemand die altijd op hakken loopt, haar nagels gelakt heeft, lippen gestift, kleding in de plooi en haar kapsel helemaal strak. Dit alles om heel intelligent, serieus en ondernemend over te komen op haar omgeving!
Dit zie ik toch echt altijd bij ondernemende vrouwen in tijdschriften, op sociale media, in kranten en op tv.
Daarbij moet je in mijn vak nog creatief zijn óók. Néééééé, dát ben ik al helemaal niet!

Ik probeer wel eens een echte ondernemende vrouw uit te stralen. Dan oefen ik om op hakken te lopen, met schrijven, ik zet ‘posts’ op sociale media (hopelijk wel zonder schrijfvouten). Ook maak ik selfies voor Instagram en hoop zo nog meer op een echte, intelligente, schrijvende, fotogenieke,  ondernemende vrouw te lijken.

Het gekke van dit alles is, dat ik toch echt al jaren een ondernemende vrouw ben. Sinds 2004 onderneem ik! Al jaren heb ik een leuke omzet, soms iets meer, soms iets minder, en gerealiseerd dankzij heel veel trouwe klanten. Kleine bedrijven maar ook grote bedrijven in binnen en buitenland, soms tot wel 4000 personeelsleden.
Ik zie zelfs dat ik heel mooie dingen heb gemaakt en voor heel veel relaties een goede en waardevolle partner ben.

Waarom is mijn eigen voorstelling van De Ondernemende Vrouw dan zo anders? Hoe komt dat?

Dat komt denk ik, omdat ik mezelf identificeer met een bepaald beeld van een ondernemende vrouw. Dit beeld is echter eenzijdig en subjectief, ik ben gewoon bevooroordeeld.

De enige manier om echt een ondernemende vrouw te zijn is Be Your Self!

Wij ondernemende vrouwen zijn:

  • nieuwsgierig
  • kenners (van ons vak)
  • verbinders
  • organisators

Ben jij nieuwsgierig naar de mooie dingen die ik met Kimik! relatiegeschenken heb gemaakt?

Bel gerust om te sparren, te kletsen, te adviseren of te reageren:  06 53 333 012
Of neem een kijkje op de website: www.kimikrelatiegeschenken.nl/over-ons/