Het 5-jarig bestaan van ons netwerk is goed begonnen! Het jubileumjaar werd 16 januari in Theater Het Kruispunt ingeluid met de nieuwjaarsbijeenkomst rondom de Smart & Sexy Theatertour van Lisa Portengen. Met een opkomst van 70 leden, was het voor het bestuur duidelijk: Netwerk ViZi geeft ook in het vijfde jaar haar leden inspiratie, praktisch advies en een breed netwerk.

Na een toost op het jubileumjaar, was er gelegenheid om bij te praten, voordat de theatershow begon. Lisa Portengen zong en sprak over de aspecten van de Smart&Sexy vrouw. Haar pleidooi voor positief denken zorgde voor herkenning alom onder de ViZi-leden. Na de pauze betrok Lisa de zaal intensief bij de show en legde connecties tussen de aanwezige vrouwen. Iets wat Netwerk ViZi ook altijd doet. De inspiratievrouw van de avond was ViZi-lid Laura Bellai. Op het podium vertelde ze enthousiast over haar passie voor ondernemen en haar boek Rokkie. Na de voorstelling bood ViZi Lisa heel bijzondere cupcakes aan: in de vorm van een paar Smart&Sexy hoge hakken. Er was uitgebreid tijd om te netwerken en de Smart&Sexy DJ zorgde voor een spetterende afsluiting van de avond.

Lisa Portengen was al eerder als spreker aanwezig bij Netwerk ViZi. Met haar missie ‘Smart & Sexy’, een lifestyle voor vrouwen, bereikt ze meer dan 200.000 vrouwen per maand. Zij wil vrouwen laten ervaren wie ze werkelijk zijn. In de vorm van een lezing, een workshop of als dagvoorzitter, inspireert ze vrouwen hoe ze nog meer uit het leven kunnen halen. Deze avond met een wervelende Smart&Sexy theatershoween mix tussen een talkshow & theater met bijzondere inzichten, cadeautjes, muziek, kippenvel en volop inspiratie. Samen met een vrouwelijke dj als sidekick, inspirerende gasten en een social media redactie, laat zij de dames in de zaal ervaren hoe geweldig ze zijn.

Netwerk ViZi viert dit jaar haar 5-jarig bestaan. Op het extra feestelijke jaarprogramma staan inspirerende bijeenkomsten, workshops, een lunch en een spetterend zomerevent.

Foto: Marieke Zwartscholten