Afgelopen maand hadden we weer een geweldig event. Het event vond plaats in de Oudste stad van Holland, in Dordrecht.
We begonnen bij de geweldige souvenirwinkel Hallo Dordrecht/ @hallodordrecht, met koffie, thee en een overheerlijke ‘Schapenpoot’. Deze Dordtse lekkernij is een Reuze Bokkenpoot met heel veel witte chocolade.

‘Geluk’ wandeling met deskundige gidsen

Na een informeel ontvangst, door Kitty en een voorstelronde van de introducees, konden er 3 groepen worden gemaakt. Onze ‘geluk’ wandeling ging van start onder leiding van 3 zeer kundige gidsen van Ontdek Dordrecht/@ontdekdordrecht.
De wandeling bracht veel nieuwe inzichten, feiten en natuurlijk de geluksmomenten in en om Dordrecht.

Weet jij toevallig:

• Waarom een Dordtenaar ook wel een Schapenkop wordt genoemd?
• In Dordrecht niets hoger mag worden gebouwd dan de Grote Kerk?
• Albert Cuyp op 20 oktober 1620 is Dordrecht is geboren?

En zo zijn we nog veel meer te weten gekomen over deze prachtige stad!

Gezellige borrel

Na de tour ‘Ontdek Dordrecht’ hadden we een gezellig samenzijn bij Brasserie De Witt/@dewittdordrecht. Een geweldige plek in Dordrecht voor films, eten en borrelen. Een heel authentiek en karakteristiek pand in het centrum tegenover het museum ‘De Kunstkerk’ /@kunstkerk.dordrecht. Dit museum is vrij toegankelijk en een ontmoetingsplaats waar creatie en innovatie centraal staat.

Een geweldige tas cadeau

Als afsluiting kreeg ieder, aanwezig, lid, een fantastische tas! Gemaakt ter ere van het 15-jarig jubileum van ViZi. Komend jaar krijgt ieder bestaand en nieuw lid zo’n gewild exemplaar.

Het was weer een zeer geslaagd ViZi event, op naar het volgende event – Zomers geluk! Dit is op 20 juni bij De Wevershoeve in Rijsoord.
Geniet van het voorjaar elkaar en graag tot ziens in De Wevershoeve op 20 juni!