Donderdagavond 12 januari, regen en wind trotserend kwamen de ViZi dames een voor een binnenwaaien bij de Molen Kyck over den Dyck in Dordrecht.

De ontvangst met bubbels vond plaats op de benedenverdieping, waar normaliter het winkeltje van de molen is. De eerste introducties en fijne gesprekken kwamen al direct op gang. Toen we compleet waren stegen we de trappen op naar een prachtige kamer waar voorzitter Joke Norendaal ons mee terugnam naar vorig jaar waar een fysiek samenzijn nog niet mogelijk was en hoe heerlijk dat we nu weer live kunnen netwerken op deze toch wel bijzonder locatie.

De nieuwe leden en introducee kregen een kort moment om zich te (her)introduceren, want het is mooi om te zien dat leden die er een korte periode tussenuit zijn geweest nu graag weer terugkeren naar Netwerk ViZi.

Fleur Kooiman, mede-organisator van dit event heeft in “in the picture” haar passie voor een gezonde balans overgebracht en aandacht gevraagd voor haar boek – Een hernia. Wat nu?- Als ervaringsdeskundige van hoe je lichaam niet in balans is en dus klachten kan veroorzaken zoals een hernia, helpt ze nu graag mensen op basis van haar opgedane kennis als yoga docent en coach.

Na deze introductie gingen we aan de slag. De ene groep kreeg inspiratie en historische les van Molenaar Jaap die bevlogen en gepassioneerd vertelde over het molenaarsschap en de molen zelf terwijl de aanwezige dames steeds een verdieping hoger klommen en konden genieten van de oude geuren van de molen, de uitzichten en vakjargon van het molenaarschap. De andere groep ging interactief aan de slag met elkaar om te kijken waar je lessen zaten van 2022 op het gebied van financiën, zingeving, gezondheid en relaties. Welke neem je daarin mee naar 2023 en hoe zou je dan je route uit willen zetten. Samen werden er verrassende oplossingen gevonden voor elkaar. En het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat de dames elkaar dit jaar verder helpen elkaars doelen te bewaken. En daarna werden de groepen gewisseld.

Rond kwart voor tien stonden er een drankjes en overheerlijk hapjes klaar zodat iedereen nog even kon napraten en/of netwerken voordat we om 22.30 de storm weer instapten met inspirerende ideeën voor 2023 op weg naar huis.

Lijkt jou het ook eens leuk om aan te sluiten? 21 Februari ben je van harte welkom, Dan gaan we aan de slag met ons en jouw netwerk. Dus blijf niet aan de zijlijn staan, want netwerken doe je nooit alleen. Kijk op de site https://netwerkvizi.nl of in de app welke events er op de planning staan.