ViZi lunch Abel 22-5-2014 - Marieke Zwartscholten fotografie - web - 005Op donderdag 22 mei vond de eerste ViZi-netwerklunch plaats bij Restaurant Abel in Rhoon. Een gezellige maaltijd stond klaar in de koepel. De opkomst was geweldig voor deze ‘try-out’: 52 dames inclusief 6 introducés kwamen samen om informeel te netwerken. Onder het genot van een heerlijk soepje, lekkere broodjes en verse sap konden de dames hun tafelgenoten vertellen wat hun expertise was. Het viel niet mee om zoveel dames stil te krijgen. Maar exact om 12.00 uur vertrok de HSL, met een treingeluid. De meeste dames hadden een krachtige Elevator Pitch voorbereid. Dat is HSL Netwerken: snel en mét resultaat. Een vooraf benoemde tafeldame hield de tijd in de gaten. Precies één minuut kreeg iedere dame om te vertellen wie ze is en wat ze te bieden heeft. Daarna konden de tafelgenoten vragen stellen over het bedrijf.

Omdat de trein exact op tijd vertrok, kwamen alle dames van de tafel aan de beurt. Er was een grote diversiteit in bedrijven. Van coach en restauranteigenaar, tot partner in drukwerk of marketing manager. De dames kwamen zowel uit Rhoon en Barendrecht, als uit de Hoeksche Waard. Ook werden voorzichtige plannen voor een mogelijke samenwerking gesmeed. Na anderhalf uur gingen de meeste dames weer aan de slag, anderen praatten nog even na op het mooie terras van Abel. ViZi lunch Abel 22-5-2014 - Marieke Zwartscholten fotografie - web - 013

Joke Bastinck en Lotti Verhoeven van de programmacommissie hebben er samen met Sigrid Abel een geslaagde lunch van gemaakt op een leuke locatie en met prachtig weer. Deze pilot is voor herhaling vatbaar!

Verslag: Marijke Vollebregt (introducé, marijkevollebregt2@gmail.com) en Petra Teunissen (In Orde Tekst & Advies)

Fotografie: Marieke Zwartscholten