Rotterdam kent vele talentvolle vrouwen. Vrouwen die gemakkelijk nog een carrieresprong richting een managementfunctie kunnen maken. Rabobank Rotterdam vindt diversiteit binnen de diverse managementlagen belangrijk en organiseert daarom op donderdagavond 6 november 2014 een workshop voor talentvolle dames: Stratego voor vrouwen.

Als vrouwen ook de hogere posities in organisaties willen bekleden, is het van belang te weten wat de verschillen zijn in het gedrag en de aanpak van vrouwen en mannen. Niet om het eigen gedrag aan te passen, maar wel om het spel strategisch te spelen.

Tijdens de workshop gaat Monic Bührs, één van de schrijfsters van het boek “Stratego voor vrouwen”, met behulp van filmfragmenten en de Archetypische goden en godinnen in op de verschillende oriëntaties van mannen en vrouwen. Wat is het onderliggende patroon en wat is de uitwerking hiervan in de ongeschreven regels van het spel als het gaat om het maken van carrière of effectieve beïnvloeding?

Programma
18.00 – 19.00 uur: Ontvangst met broodjes en soep
19.00 – 19.15 uur: Welkomstwoord door Geert Eijkenboom, directeur Particulieren en Private Banking bij Rabobank Rotterdam
19.15 – 20.00 uur: Workshop deel I
20.00 – 20.15 uur: Pauze
20.15 – 21.00 uur: Workshop deel II
21.00 – 22.00 uur: Borrel

Locatie en aanmelden
De bijeenkomst vindt plaats op de 16e etage van het Rabobankkantoor aan de Blaak in Rotterdam. Je kunt je aanmelden door te mailen naar d.held@rotterdam.rabobank.nl. Geef in de mail aan of jeeen introducé meeneemt. Je ontvangt in de week voorafgaand aan de bijeenkomst een bevestiging van inschrijving.