ViZi Goede doelen

ViZi Goede doelen 2018-02-11T11:22:09+00:00

ViZi zet zich voor de leden in, maar levert ook een bijdrage aan de maatschappij. Zo steunen wij ieder jaar een ander goed doel.

Stichting Vivenz

Dit jaar organiseert ViZi goede doel dag bij Focus in Barendrecht in samenwerking met Stichting Vivenz.

Vivenz – Maatschappelijke Dienstverlening
Vivens
Vivens

Lunchcafé ZonderMeer

In 2015 hebben we een veiling georganiseerd waarvan de opbrengst naar naar Lunchcafé Zonder Meer ging. De jaarlijkse lunch van ViZi vond plaats op vrijdag 5 juni bij ZonderMeer in Oud-Beijerland. ZonderMeer serveert heerlijke gerechten en taarten van lokale, kleinschalige leveranciers. In dit sfeervolle lunchcafé werken jongeren met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Omdat de begeleiding van deze medewerkers veel geld kost, koos Netwerk ViZi de Stichting Lunchcafé Bij Zonder uit als het ViZi-Goede-Doel 2015.

Zonder Meer – Eten & Drinken

Daniel den Hoed Stichting

In 2014 is een prachtig bedrag door de leden opgehaald voor de Daniel den Hoed Kliniek en heeft een groep leden vrijwillig geholpen in de kliniek. Lunch rondbrengen, drank serveren, tijdschriften rondbrengen, overal werden de leden voor ingezet. Vooral het maken van een praatje was voor vele patiënten een welkome afwisseling. Daarna was de eerste wisseling van de wacht. Een nieuwe ploeg ViZi-leden steunde het verplegend personeel waar ze konden. In de avond- en de nachtshift waren met name uitzoekwerkzaamheden aan de orde waar het personeel niet aan toe komt.

Het geldgedrag 6.168 euro dat ViZi-leden hebben opgehaald is besteed aan kunstzinnige therapie voor patiënten met kanker.

Daniel Den Hoed Stichting
Vivens