Wil jij eens een workshop geven aan ViZi leden? Dat kan! In oktober is de jaarlijkse ViZi College Tour. Workshops voor en door leden. De belangrijkste voorwaarden zijn dat je workshop een zakelijke insteek heeft en van meerwaarde is voor ViZi leden.

Het aanbieden van een college bied je een mooie kans om jouw dienstverlening en unieke aanpak onder de aandacht te brengen. Tegelijkertijd verwachten we dat je de ViZi leden een programma aanbiedt dat hen ondersteunt in hun zakelijke activiteiten. Een win-win situatie dus. Je mag een aanbieding doen naar de dames die aanwezig zijn, als je dat wilt.

Hieronder vind je een aantal richtlijnen waar je voor de college rekening mee moet houden:

Inhoud

Zorg voor een onderwerp met een duidelijke link naar de zakelijke activiteiten van de leden. Maak er een interactieve college van met een inhoudelijk verhaal van waar leden die avond mee aan de slag kunnen gaan en er zakelijk iets mee kunnen.

Duur

(Indicatief) 2 uur: van 19.30 tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.15 uur

Deelnemers

Bepaal het maximum aantal deelnemers om de workshop interactief en effectief te houden. ViZi zal de workshop promoten op diverse kanalen en voor een deelnemerslijst zorgen.

Data

De data worden in opeenvolgende weken in oktober gepland op een dinsdag-, woensdag- of donderdagavond. De voorkeuren worden vooraf met je afgestemd.

Locatie

Er is geen locatievoorziening vanuit ViZi. Je zorgt dus zelf voor een locatie met de benodigde presentatiemiddelen. Houd hierbij rekening met parkeergelegenheid voor de deelnemers Tip: informeer eventueel naar beschikbare locaties bij andere ViZi leden. 

Budget

Per College Tour wordt vanuit ViZi een budget van € 30 beschikbaar gesteld. Hiervoor kun je drank en zoets/hartigs kopen. De bon van deze aankopen kan gescand (of gefotografeerd met je smartphone) worden doorgestuurd naar de penningmeester Sandra Dwarswaard: penningmeester@netwerkvizi.nl. Vermeld je rekeningnummer, tenaamstelling en de artikelen die je hebt aangekocht (mocht dat niet specifiek op de bon vermeld staan). Het bedrag krijg je dan teruggestort.

Informatie

Mocht je vragen hebben over de organisatie van de College Tour. Neem dan contact op met : Karen van der Weel via karen@penoenzo.nl 06-25454910 of Karin van der Meer via karin@enjoyinhousedesign.nl 06-55503178

Aanmelding

Als je na het lezen van deze informatie een College Tour wilt geven kun je je per mail aanmelden via secretariaat@netwerkvizi.nl. Meld je aan vóór 20 augustus 2016 door een e-mail te sturen naar: secretariaat@netwerkvizi.nl! Geef kort aan wat voor soort workshop je wilt geven en waarom dit voor ViZi leden interessant is. We hebben al leuke workshops ontvangen en hebben plek voor meer workshops. Na aanmelden maken wij een keuze welke workshops gegeven worden. Begin september zul je horen of jouw workshop definitief is. Er zullen totaal 5 workshops gegeven worden.

PS; Degenen die al via via aangegeven hebben, een workshop te willen geven, moeten dit ook nog even per mail bevestigen. 

Uit de aangemelde workshops wordt dan een keuze gemaakt, zodat we een mooi en divers aanbod aan de leden kunnen bieden. Is jouw college definitief dan word je vanuit het secretariaat op de hoogte gesteld van het aantal deelnemers dat zich aanmeldt. Mocht een week voor de College Tour blijken dat er te weinig aanmeldingen binnenkomen voor je workshop, dan neemt het eventteam contact met je op voor overleg.