Na een succesvolle eerste editie van Zakenvrouw BAR, waarin Danielle de Wilde de titel binnensleepte, zal in 2014 voor de tweede keer een vrouwelijke ondernemer verkozen worden tot Zakenvrouw BAR. Tot 19 oktober kunnen vrouwelijke ondernemers genomineerd worden of zichzelf nomineren via www.zakenvrouwbar.nl. Nomineer jij een ViZi-vrouw tot ambassadeur van het vrouwelijk ondernemen in 2015?

Vrouwelijke ondernemers zijn van groot belang voor de lokale economie in de BAR regio (Barendrecht-Albrandswaard-Ridderkerk). Vrouwelijke ondernemers brengen balans in de ondernemerswereld en zij zijn economisch van belang, ook als werkgever.
De zakenvrouw BAR verkiezing stimuleert het vrouwelijk ondernemerschap en maakt de kwaliteit van de vrouwelijke ondernemers zichtbaar.

Naast visie, financieel inzicht en creatief ondernemerschap zullen de genomineerde Zakenvrouwen beoordeeld worden op hun successen en onderscheidend vermogen. Hun maatschappelijke betrokkenheid bij en het verstrekken van werkgelegenheid in de regio zal eveneens meewegen in de selectie. Het thema ‘wonen – werken – leven’ in de BAR-regio staat centraal.

Een vakkundige jury onder leiding van de directeur zakelijk van de Rabobank Steven Enneman, zal de genomineerden weer aan de tand voelen. Op 3 november worden de vijf finalisten bekend gemaakt tijdens Business Meets Rabo en in januari 2015 zal de winnares bekend gemaakt worden.

Kijk voor meer informatie op https://www.zakenvrouwbar.nl