Een bijzondere avond om te onthouden! Inspiratie in overvloed!

Deze keer werden we hartelijk ontvangen op de nieuwe locatie van Art & Soul in Dordrecht. De prachtige kunstwerken aan de muur, die de kracht van elke gefotografeerde vrouw benadrukken, boden een schitterend decor voor deze avond. Na een welkomstwoord van de voorzitter en een warm ontvangst voor maar liefst 12 nieuwe ondernemende dames, kregen alle nieuwkomers kort de gelegenheid om zichzelf voor te stellen. Wie ben je en welke drie woorden omschrijven jou? Krachtig, inzichtelijk en uiterst effectief waren de antwoorden, waardoor iedereen meteen een duidelijk beeld kreeg van deze dames.

Nieuwe ViZi app

Daarna nam Stijn van Bundeling, de maker van onze nieuwe ViZi app, het woord om alle voordelen van deze app uit te leggen. De app wordt hét platform voor en door ViZi-leden. (Als je een ViZi-lid bent, heb je inmiddels een uitnodiging ontvangen om de app te downloaden en te gebruiken. Als dat niet het geval is, meld dit dan even bij het secretariaat.)

Katinka’s reis in de wereld van fotografie

En als je dacht dat de kunstwerken aan de muur inspirerend waren, laat dan Katinka Tromp aan het woord, want zij weet absoluut hoe ze elke vrouw in de schijnwerpers moet zetten. Vol passie vertelde ze over haar reis in de wereld van de fotografie en haar missie om elke vrouw in haar kracht te zetten. Het is niet alleen de foto, maar ook de ontvangst, het warme welkom, de visagie en het Glam Team van Katinka die leiden tot deze prachtige resultaten. Wil je ook eens worden vastgelegd en ontdekken waar jouw kracht ligt? Neem dan contact met haar op en vraag naar de mogelijkheden.

Netwerken met een twist

De avond werd deze keer georganiseerd door Astrid Tuk en Joke Norendaal. Netwerken, maar dan met een twist! Door de directe vraag te stellen: “Welk professioneel dilemma houd je op dit moment bezig?” in combinatie met een bijpassend Points of You-kaartje (beeld en tekst) en steeds wisselende gesprekspartners ontstond er al snel diepgang in de conversaties, wat door iedereen zeer gewaardeerd werd. Door eerst goed te luisteren, geen advies te geven of suggesties te doen, bleef er ruimte voor de ander en werden de mooiste inzichten bereikt. Opmerkelijk om te zien hoe dan na het officiële gedeelte gelijk heel anders de informele netwerkborrel eruitzag. Chapeaux voor deze dames. En dat deze avond direct beloond werd met een aantal nieuwe inschrijvingen en toezeggingen voor het nieuwe jaar, is dan ook heel begrijpelijk.

Inspiratie voor jou

Ben je nieuwsgierig naar hoe wij jou kunnen inspireren? Of ben je op zoek naar meer verbinding binnen een netwerk? Kom dan op donderdag 23 november naar het Kapelletje. Kijk bij de events op de site en meld je aan of wacht niet langer en schrijf je direct in via www.netwerkviz.nl/inschrijfformulier.