Simone Thissen2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
VenuconDierenarts - Consulent - Equine Assisted Coachs.thissen@venucon.nl

Geen woorden maar paarden.....het begeleiden van mensen/teams met behulp van paarden is een passie die ik graag uitdraag naast mijn werk als dierenarts in het bedrijfsleven.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Werken met dieren en werken met mensen...twee passies die samen komen met het coachen en begeleiden van mensen en teams met behulp van paarden (en andere dieren).Voor mensen die een coachvraag hebben, voor keuzes staan, vast zijn gelopen of willen groeien op persoonlijk of professioneel vlak.

15 jaar geleden ben ik begonnen als dierenarts zzp-er en richtte het bedrijf Venucon op, dat diensten aanbied aan bedrijven in de veterinaire sector (o.a. diervoedings- & farmaceutische bedrijven) en het groene onderwijs (MBO / HBO). Als rode draad staat in die werkzaamheden communicatie in de vorm van trainingen, onderwijs, tekstproducties en vertaalwerkzaamheden centraal. Altijd bezig, nauwelijks tijd voor ontspanning en geleefd worden door je agenda, soms wel werken voor 4 verschillende opdrachtgevers op 1 dag, waarbij je blijft schakelen...
Dat wilde ik anders, niet meer alleen met mijn hoofd bezig zijn en continu schakelen van het een naar het ander. Daarnaast wilde ik graag wat met mijn paarden gaan doen. Na wat zoeken ben ik toen terechtgekomen bij de Keulseweg waar ik de opleiding tot paardencoach heb gevolgd. Direct daarna ben ik met een vervolg opleiding gestart om ook systemisch te kunnen werken met paarden. Inmiddels heb ik de opleiding 'begeleiden vanuit systemisch/sjamanistisch perspectief met paarden en andere dieren bijna afgerond. Een enorme verrijking en verdieping voor mijzelf en de clienten die ik begeleid. 

Ik ben nu dan ook druk bezig met de praktische zaken van het opzetten van een nieuw bedrijf op het gebied van coaching / systemisch begeleiden met paarden naast mijn huidige werkzaamheden.