Sien Poll2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
De Beweegwinkel therapeuthttps://debeweegwinkel.nl/info@debeweegwinkel.nl

'Jij doet magische dingen', zeggen klanten soms. Blijkbaar ervaren zijn dat als magisch, maar dat is het niet. Ik heb inzicht in de werking van het zenuwstelsel en het brein.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

‘Jij doet magische dingen’, zeggen klanten soms. Bijvoorbeeld als hun hoofdpijn op slag verdwijnt zodra ze op mijn behandeltafel liggen. Of als rugklachten na één behandeling over zijn, terwijl iemand al jaren wekelijks bij de fysiotherapeut kwam.

Blijkbaar ervaren klanten dat als magisch, maar magie is het niet. Ik heb inzicht in de werking van het zenuwstelsel en het brein. Dat wijst me de weg waar in het zenuwstelsel de spanning eraf kan. Ik vergelijk ons lichaam met een voertuig. Met onze ‘auto’ reizen we gemiddeld zo’n 85 jaar naar al onze bestemmingen. Het is dus belangrijk dat we er goed in leren rijden en het zorgvuldig onderhouden. Doen we dat niet, dan treden er onvermijdelijk mankementen op. Met uiteindelijk een pechgeval of ongeluk tot gevolg. Jouw voertuig kan dan even niet meer zo goed rijden.

In dat geval kijk ik als ‘monteur’ naar hoe ik jouw voertuig weer gezond en pijnvrij kan maken. Bovendien leer ik je je voertuig goed besturen, hoe je dus zelf goed voor je lichaam zorgt. Dat is uiteindelijk mijn doel: jou zelf het stuur in handen geven om ontspannen en pijnvrij te reizen naar waar je maar wilt. Ik wil graag dat klanten het zelf kunnen doen, ze moeten niet afhankelijk van mij blijven.

Klanten komen veelal bij me met pijn-, stress- en ontwikkelingsproblemen:

  • Primaire reflexen
  • Trauma/ptsd
  • Leerproblemen
  • Motoriek
  • Visuele problemen
  • Houding: rug, nek, schouder, heup, knie en voetklachten
  • Stressgerelateerde klachten, zoals burn-out
  • Hoogsensitiviteit
  • Ademproblemen

De zoektocht naar de oorzaak is bij elke klant anders; dat maakt mijn vak zo boeiend. Het is mooi om mijn kennis van reflexintegratie, Cranio-sacraaltherapie en oefentherapie Cesar te combineren, want het geeft me zo veel extra inzicht in het menselijk lichaam. Vooral hoe alles met elkaar samenhangt. Daardoor leg ik verbanden tussen klacht en oplossing die niet iedereen ziet, maar die vaak ogenschijnlijk simpel zijn. Het is geweldig om zo mensen pijnvrij te maken en om hen te motiveren hoe ze dat door beweging zelf kunnen blijven doen.