Change your cover photo
sandradwarswaard
Change your cover photo
DW Administratiesalaris- en administratiekantoorhttps://www.dwadministratie.nlsandra@dwadministratie.nl

Wij zijn een no-nonsense administratiekantoor die goed en begrijpelijk de administratie verwerkt in overleg met jou, en zo nodig alle aangiften verzorgd naar de belastingdienst.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2

DW ADMINISTRATIE is door mij in 1995 opgericht en sinds een paar jaar zijn wij gevestigd in Bijdorp-Oost Barendrecht.

Samen met mijn medewerkster zorgen wij er graag voor, om met een persoonlijke aanpak en in begrijpelijke taal, jouw financiële administratie op een efficiënte manier te verwerken.

Daarnaast is DW Administratie een erkend leerbedrijf voor de financiële opleidingen. Onze klanten variëren van éénmanszaak tot BV, van coach tot industrieel.

De laatste jaren richten wij ons ook meer en meer op de kleine zelfstandige zonder -maar zeker óók met- personeel. Door de no-nonsense aanpak en de niet al te hoge kosten, zijn wij in staat vooral deze groep te helpen met de last van de financiële administratie en al de verplichtingen die daarbij
komen kijken.

Het is fijn om een ondernemer te ontzorgen door zijn financiële administratie op een begrijpelijke manier te verwerken. Voor veel zzp’ers is de boekhouding toch altijd weer iets waar ze echt tegen op zien!

Door jarenlange ervaring in de financiële wereld en met de juiste samenwerking en software kunnen wij een hoge kwaliteit waarborgen; nu en in de toekomst.