Wijzig je omslagfoto
roosanemaet
Wijzig je omslagfoto
Rooskleurig CommunicatieburoIdentiteit & Communicatie coachhttp://www.rooskleurig.nlroos@rooskleurig.nl

Ik help ondernemers meer kleur aan hun bedrijf te geven door ze te laten communiceren op basis van hun identiteit. | Ook voor ViZi ben ik als bestuurslid verantwoordelijk voor de communicatie.

Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Beken kleur!

Jij kunt verschil maken door kleur te bekennen. Te laten zien waar jij als ondernemer voor staat. Waarom jij je iedere dag inzet, waar jij in gelooft en wat jij belangrijk vindt. De basis van je bedrijf, begint bij jezelf.
Jij bent de wortels van je bedrijf.
Het loont om als ondernemer dichtbij jezelf te blijven. Uit te dragen waar jij in gelooft, waar jij uniek in bent en waarom jij doet wat je doet. Als je kleur bekent laat je zien waar je bedrijf voor staat – naast wát het te bieden heeft. Je communicatie heeft dan veel meer impact. Het gaat niet meer alleen om kennis, ervaring, feiten, dienst- en productspecificaties. Er zijn te veel aanbieders! En wat is het verschil? Laten zien welk mens er achter de communicatie zit, kan net de doorslag geven om voor jou te kiezen. Het mooie is dat het uitdragen van je identiteit vrijwel vanzelf gaat. Door gewoon jezelf te zijn laat je via je presentatie, gedrag en woorden zien waar jij voor staat. Ondersteun je dit met communicatiemiddelen die daarbij passen dan heeft het nog meer impact! De ander kan zich erin herkennen, jou als oplossing zien of als inspirator. Ik vertel je graag hoe je kleur bekent in je communicatie. Zodat het meer impact heeft en je je bedrijf op een unieke manier kunt onderscheiden. Een goede manier om kleur te bekennen is deze 3 stappen te nemen:
  1. Je identiteit in kaart te brengen

    Dit kan goed via een identiteitssessie. Hierin onderzoeken we samen uitgebreid de tastbare en niet-tastbare kant van je identiteit. Jouw unieke manier om je te onderscheiden. Wie ben je en wat kun je voor anderen betekenen?
  2. Je strategie te bepalen

    In een strategiesessie help ik je bij het maken van keuzes die interessant zijn voor jou en je bedrijf. Want kleur bekennen is ook kiezen, focus aanbrengen. Wie kun jij helpen en hoe?
  3. Helder te communiceren

    Is je identiteit en je focus helder dan kom je veel sneller tot heldere communicatie. De basis staat immers. Nu is het alleen nog kenbaar maken dat je bestaat! 1-op-1 contact is nog altijd de beste manier om het vertrouwen van een klant te krijgen. Maar als je zorgt voor communicatiemiddelen die jouw persoonlijkheid overbrengen, dan hoef je het niet alleen te doen. Laat de middelen voor je werken. Een goede website, actieve social media profielen en een pakkende tekst zijn onmisbaar. In een communicatiesessie help ik je daarbij.
pijltjes-Rooskleurig Lijkt kleur bekennen jou ook interessant? Bekijk mijn gratis checklist waarmee je direct kunt starten. Of kom een keer koffie drinken dan leg ik uit wat het inhoudt.