Wijzig je omslagfoto
ritaramkisoen
Wijzig je omslagfoto
Elephantie Administratie | Elephantie Marketing & Communicatiehttp://www.elephantie.nlinfo@elephantie.nl
Deze gebruikersaccount status is Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Afbeelding 1

Elephantie Administratie

Financiële en administratieve dienstverlening
Zie je jouw administratie van A t/m Z netjes en verzorgd geregeld? Of wil je alleen wat extra hulp bij het inboeken van jouw financiële administratie en het doen van de periodieke omzetbelasting? Heb je tijdelijk krapte op de financiële afdeling? Kies dan voor Elephantie Administratie. Sinds 1995 verzorgen wij de financiële administratie voor diverse bedrijven zoals stichtingen, holdings, VOF’s, BV’s. Wij richten ons voornamelijk op de kleine MKB-bedrijven en ZZP’ers.

Financiële gegevens inzien kun je tegenwoordig overal en altijd. Via de cloud kun je (en alleen jij!) altijd en overal jouw administratie raadplegen. Wij voeren de gegevens graag voor je in, maar doe je dat liever zelf? Dan kunnen we met je meekijken en fungeren als vraagbaak. Wij werken met Exact online, E-boekhouden, Snelstart, E-muis en andere boekhoudprogramma's. Ook goed om te weten: wij werken nauw samen met een aantal belastingadviseurs en salarisadministrateurs en helpen je ook daarmee graag op weg.

Elephantie Marketing & Communicatie

Marketing- & communicatie: strategie|advies – implementatie - projectmanagement – concept & vormgeving - online & offline
Strategie en creatie zijn bij Elephantie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ontwikkel marketing- en communicatiestrategieën en zorg voor de vertaling naar creatieve concepten. Hiermee stippel ik samen met jou een koers uit om het imago van jouw bedrijf te verbeteren en om meer business te genereren. Ik begin altijd met het stellen van kritische vragen over de marketing- en communicatiedoelstellingen, doelgroepen en doelmarkten. Door anders naar jouw organisatie te kijken komen we samen tot een positionering en propositie en bepalen pas dan de marketingmix.

Interesse?
Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik kan dan vrijblijvend bekijken wat Elephantie voor jouw organisatie kan betekenen.