Wijzig je omslagfoto
ritaramkisoen
Wijzig je omslagfoto
Elephantie Marketing & Communicatie | Elephantie AdministratieMarketing- & Communicatiespecialisthttp://www.elephantie.nlinfo@elephantie.nl
Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Elephantie Marketing & Communicatie

Marketing- & communicatiestrategie | Concept & Ontwerp | Drukwerk | Relatiegeschenken
Strategie en creatie zijn bij Elephantie onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik ontwikkel marketing- en communicatiestrategieën en zorg voor de vertaling naar creatieve concepten. Hiermee stippel ik samen met jou een koers uit om het imago van jouw bedrijf te verbeteren en om meer business te genereren. Ik begin altijd met het stellen van kritische vragen over de marketing- en communicatiedoelstellingen, doelgroepen en doelmarkten. Door anders naar jouw organisatie te kijken komen we samen tot een positionering en propositie en bepalen pas dan de marketingmix.

Elephantie Administratie

Financiële en administratieve dienstverlening
Ziet u uw administratie van A t/m Z netjes en verzorgd geregeld? Of wilt u alleen wat extra hulp bij het inboeken van uw financiële administratie en het doen van uw periodieke omzetbelasting? Heeft u tijdelijk krapte op uw financiële afdeling? Kies dan voor Elephantie Administratie. Sinds 1995 verzorgen wij de financiële administratie voor diverse bedrijven zoals stichtingen, holdings, VOF’s, BV’s. Wij richten ons voornamelijk op de kleine MKB-bedrijven en ZZP’ers. Financiële gegevens inzien kun je tegenwoordig overal en altijd. Via de cloud kunt u (en alleen u!) altijd en overal uw administratie raadplegen. Wij voeren uw gegevens graag voor u in, maar doet u dat liever zelf? Dan kunnen we met u meekijken en fungeren als vraagbaak. Wij werken met Exact online. Ook goed om te weten: wij werken nauw samen met een aantal belastingadviseurs en salarisadministrateurs en helpen u ook daarmee graag op weg.

Interesse?
Neem dan gerust contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Ik kan dan vrijblijvend bekijken wat Elephantie voor jouw organisatie kan betekenen.