Petrina Derksen2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
Petrina FotografieFotograafhttp://www.petrina.nlpetrina@petrina.nl

Ieder mens is uniek en bijzonder en dat laten zien in mijn foto’s. Een ontspannen moment, waarin een echte emotie zich laat zien, creëer ik door contact te maken met de mens.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Mijn missie

Het bijzondere in de mens ontdekken en fotograferen!

Ieder mens is uniek en bijzonder. Dat wil ik laten zien in mijn foto’s. Een ontspannen moment, waarin een echte lach of een emotie zich laat zien, creëer ik door contact te maken met de mens. Door hem of haar op z’n gemak te stellen en zelfvertrouwen te geven. Op die manier krijg je de persoon te zien zoals hij of zij werkelijk is. Dat moment vangen en vastleggen op beeld is mijn drijfveer in de fotografie.
Wanneer klanten bij het bekijken van mijn foto’s zeggen dat ze zichzelf echt herkennen, dan is mijn missie geslaagd. Een herinnering zoals je bent. Mooi in beeld.

Mijn verhaal

Geboren in de zomer van 1978 in Alblasserdam, opgegroeid tussen de Molens van Kinderdijk.  Altijd in de weer met tekenen, boekjes en albums volplakken met foto’s en knipsels, foto’s maken en filmen. Een eerste kennismaking met het tekenprogramma Microsoft Paint was het moment dat ik besloot om van “tekenen met de computer” mijn beroep te maken.
Een creatieve opleiding richting audiovisueel vormgeven was een logische stap. Ik leerde een beeld en sfeer te creëren en bewerken door middel van computer en/of camera. In 2005 gestart als zelfstandig vormgever en nu een aantal jaren later heb ik de focus verlegd naar fotografie. Eind 2012 heb ik een eigen fotostudio gerealiseerd. A dream come true…

Mijn diensten

Wat kan ik voor jou betekenen?

 

Beelddenker

Door mijn ervaring als vormgever heb ik geleerd in concepten en beelden te denken. Met fotografie kun je de concepten vertalen en met een bepaald beeld een sfeer creëeren en integreren in diverse media zoals een website en folders.

De mens achter de onderneming

Tevens hoort een mooi portret uiteraard ook bij het presenteren van uw identiteit en bedrijf. Uw presentatie materiaal valt of staat met de juiste fotografie.