Pauline Bruins 2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
ExpressieCoaching Docent/coach/trainerhttps://www.expressiecoaching.nlinfo@expressiecoaching.nl

Coaching en training om jezelf te leren uiten op een effectieve manier die bij jou past. Welke talenten zet je in om je dromen waar te maken. Uit het hoofd, in het lijf.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Expressie is uitdrukkingskracht. Wat er van binnen speelt breng je naar buiten met je taalgebruik, gezicht, gebaren, houding, muziek of andere kunstvormen. Expressie Coaching biedt trainingen, lessen, workshops, coaching en counseling aan op het gebied van persoonlijke en professionele groei. Jezelf leren uiten op een manier die bij jou past en je meer in contact brengt.

Mensen zetten zich vaak vast in hun hoofd en denken. Overtuigingen, (voor)oordelen, veronderstellingen vanuit het denken komen naar boven in taal. NLP geeft een theoretische en praktische basis om inzicht te krijgen over je communicatie en patronen te doorbreken. Wil je dit ook echt gaan voelen en er iets mee doen, dan kunnen drama en dans je de ideale vrije speelruimte geven om hiermee te experimenteren. Verder geeft het plezier, ontspanning en leer je creatief denken in mogelijkheden.