Wijzig je omslagfoto
madeleinevandewouw
Wijzig je omslagfoto
MdW tekst en communicatieeigenaarhttp://www.mdw-tekst.nlmadeleine@mdw-tekst.nl

Ik schrijf teksten, artikelen, columns en interviews voor zowel online- als printmedia. Daarnaast kun je bij mij terecht voor trainingen, advies
en workshops.

Account Status: Goedgekeurd

Deze gebruiker heeft nog geen profielinformatie toegevoegd.

Afbeelding 1

Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen is een schrijver. Als journalist/tekstschrijver ben ik breed begonnen en nog steeds breed inzetbaar voor zowel online als printmedia.

Want hoe leuk is het om webteksten te maken die scoren. Columns te schrijven die gelezen worden. Interviews te maken die raken.
En heb je het over human interest/levensverhalen, medische artikelen en reisartikelen/travelstories, dan heb je mijn specialisaties direct te pakken.

Wat doe ik? Ik schrijf reisverhalen en informatieve artikelen voor mijn eigen websites zoals https://www.puuropreis.nl, www.reisprikkels.nl, www.reisprofs.nl en decruisegids.nl.

Wat kan ik voor jou doen? Ik schrijf artikelen, verhalen, columns, blogs en reisverhalen in opdracht voor zowel online als printmedia. Ook help ik je bij het verbeteren en onderhouden van je website.

Zelf doen? Dat kan. Ik geef jeĀ advies en korte, praktische trainingen om zelf teksten te schrijven voor je website en/of je site bij te houden.