Lindemarie Jongste2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
Lindemarie MediabureauTekstschrijverhttps://www.lindemarie.nl/media@lindemarie.nl

Ik schrijf pakkende persoonlijke profielen die raken. Daarmee val je op, overtuig je en blijf je hangen. Voor Linkedin of voor je website.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Zit jouw uniekheid ook in je teksten? 

'Wauw, deze persoon is tof en past bij me. Daar ga ik contact mee zoeken.' Díe reactie wil je als mensen jouw 'Over mij-pagina' op je website lezen, of je Linkedin-profiel bekijken. En het is helemaal niet moeilijk om zo'n reactie uit te lokken; je hebt maar twee ingrediënten nodig:
  1. Wees persoonlijk (je kwetsbaar opstellen werkt altijd!)
  2. Zeg het in je eigen woorden
Laat in je teksten dus concreet zien hoe je in elkaar steekt, waar je blij van wordt en wat mensen van je kunnen verwachten. Zo ontstaat jouw unieke, eerlijke profiel, waarmee mensen die met jou willen werken vanzelf contact met je zoeken. Om fijn te kunnen werken, zoekt iedereen tenslotte naar gelijkgestemden. illustratie1 Mijn filosofie Als ondernemer zoek je altijd naar klanten of naar collega's om mee samen te werken. Dat gaat het makkelijkst en het effectiefst als je altijd naturel en oprecht bent. Dat lijkt makkelijk, maar altijd jezelf zijn - zowel in zakelijke gesprekken, als op feestjes bijvoorbeeld- is niet voor iedereen vanzelfsprekend. Misschien gedraag je je soms anders dan je zou willen door groepsdruk, uit onzekerheid of omdat je denkt dat je omgeving dat van je vraagt. Stop ermee! Het is in de eerste plaats voor jezelf, maar voor iedereen fijner als je jezelf bent. Altijd, want alleen dan weten anderen pas echt wie je bent en wat ze aan je hebben. Als jouw uniekheid ook in je (online) profiel zit, komen de fijne contacten - klanten! - vanzelf. Het vergroot je geloofwaardigheid, waardoor mensen die jij wilt leren kennen (dus niet iedereen, maar dat wil je ook niet) contact met je opnemen. Missie geslaagd.
Als jouw uniekheid ook in je (online) profiel zit, komen de klanten vanzelf 
Over mij Benieuwd ben ik naar hoe mensen zijn: hoe leven ze hun leven, waar dromen ze van, wat maakt hen blij of onzeker? Het liefst lees ik daarom interviews, portretten of blogs om mensen te leren kennen. Op websites klik ik altijd eerst op de 'Over mij/ons-pagina' om te zien wat mensen over zichzelf vertellen. En op Linkedin ben ik teleurgesteld als een gepassioneerde samenvatting ontbreekt. Ik ga uit mijn dak bij een profiel waarin iemand zich kwetsbaar opstelt, z'n dromen vertelt, of ludiek grappig uit de hoek komt. Dan denk ik: wauw, die persoon is tof. En ik zoek contact om ze dat te vertellen. 
Ben je nieuwsgierig of je webteksten of je Linkedin-profiel krachtiger kunnen? Ik bied je een gratis telefonische check van 20 minuten aan. Je krijgt tips om je teksten meteen pakkender te maken. Bel of mail me voor een afspraak. media @ lindemarie.nl ✆ 06-12069129 ► www.lindemarie.nl