Leanne Binder2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
Binder Communicatietekstschrijver, schrijfcoach en verbinderhttp://bindercommunicatie.nlleanne@bindercommunicatie.nl

Van jouw verhaal maak ik een authentieke (web)tekst. Een tekst die zorgt voor een goede verbinding met jou en de mensen waarvoor je graag werkt.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Samen schrijven: plezier en gemak!

Wil je een nieuwe tekst voor je website? Stel je het tekstschrijven steeds uit of kost het je veel energie?

Zullen we de tekst samen schrijven?

Scheelt je tijd en energie. Het geeft je plezier! En ik hou je een spiegel voor en help je keuzes maken. Even weer helder krijgen wat je wil en waarvan jij energie krijgt. Jij vertelt je verhaal en ik schrijf. Van jouw verhaal maak ik lekker leesbare tekst.
Tekst waarop jij trots bent: mensen komen graag naar je toe.

Met een goed ontwerp...

... wordt je tekst nog mooier! Ik werk samen met ontwerpers die goed aanvoelen wat iemand wil. Die de tekst nog mooier maken. Mocht je nog geen ontwerper hebben of ben je niet tevreden, dan weet ik goede ontwerpers.  

Voor een goede verbinding

Daar draait het om voor mij. Ik werk graag met mensen, waarmee ik een goede verbinding heb. We versterken elkaar. Samen zorgen we voor een goede verbinding met jou en de mensen waarvoor je graag werkt. Daarvan krijg ik veel energie!  

Gaan we aan de slag?

Lees meer over samen schrijven op m'n website. Spreekt het je aan? Bel me (06-206 29 330), dan gaan we aan de slag.
 

Naast m’n werk als schrijfcoach…

… begeleid ik ook intervisiegroepen om mensen met elkaar te verbinden en elkaar te versterken. In een vaste structuur bespreek je werkgerelateerde vragen. Door met elkaar mee te denken, leer je en groei je. Voor ViZi begeleid ik de intervisiegroep InterViZi. Heb je interesse? Geef het aan me door. De groep zit nu vol. Maar als er een plek vrijkomt, dan benader ik je.
... ben ik lid van het communicatieteam van ViZi. Ik verzorg de communicatie naar de ViZi-leden, zoals de mailtjes met nieuws, uitnodigingen etc. En hou de website bij. Heb je tips voor de communicatie van ViZi? Ik hoor ze graag.