Helene Oosterhuis2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
Oosterhuis Training&Consultancyspreker-trainer-auteurhttps://www.heleneoosterhuis.nlmail@heleneoosterhuis.nl

Hélène is een motiverende spreker en trainer op het gebied van persoonlijk leiderschap en verandering. Ze doet dit met humor, interactie, kennis en gevoel.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

✷✷Vrouwelijke spreker die raakt, vermaakt, inspireert en motiveert op haar unieke manier

Als je een bijeenkomst organiseert wil je een spreker die jouw bijeenkomst spraakmakend maakt. Hélène is een verfrissende vrouwelijke spreker, zonder powerpoint en langdradig taalgebruik weet ze haar publiek te boeien. Ze neemt het publiek mee in de wereld van succesvol jezelf zijn en vernieuwing. Een lezing met een vleugje cabaret, veel interactie, kennis en gevoel.  Haar echtheid, openheid en humor zijn haar kracht. Haar levenservaringen en kennis maken het inspirerend en motiverend.

Zonder powerpoint en langdradig taalgebruik

Een lezing van Hélène is altijd verrassend en een belevenis. Zij verrast haar publiek door de symbolen uit haar koffer te halen en dit te combineren met informatie, anekdotes en praktische tips. Hélène combineert haar persoonlijke ervaringen met praktisch succesvolle toegepaste theorieën, neuropyschologie, gedragswetenschap en eeuwenoude wijsheden.

In te zetten als inspiratiesessie, masterclass, teambuilding

Duur van de presentatie in overleg van een inspiratiesessie van 20 minuten tot een op maat gemaakte bedrijfstraining van 6 uur.  Met haar ervaring van spreker en trainer weet zij als geen ander om de mensen te enthousiasmeren en motiveren. Hélène kijkt met veel plezier naar de mogelijkheden om maatwerk te leveren, zodat uw bijeenkomst écht het verschil maakt!

✷✷Boek: Ken je mij? Een leven met meer energie, kracht en vrijheid, wie wil dat niet?

Ken je mij? is een feel good lees-notitieboek voor de drukbezette, ondernemende vrouw. De vrouw die ondernemend in het leven staat. In zeven stappen leer je hoe je succesvol kunt veranderen, zodat je succesvoller jezelf bent. De theorie is kort, krachtig en to the point, de opdrachten zijn praktisch toepasbaar en de persoonlijke verhalen raken je. Dit boek is in eerste instantie geschreven voor vrouwen, maar mannelijke lezers zijn natuurlijk ook welkom. Ik waarschuw je wel, we gaan het óók hebben over gevoelens ???? Het belangrijkste is: dit is jouw boek, want de basis van een succesvol leven ben jij zelf. Je vult dit boek aan met jouw eigen inzichten, gedachten en gevoelens, zodat het je nog jarenlang blijft inspireren. Voor € 24,95 kun jij in je eigen tempo succesvoller jezelf worden.

Wees succesvol jezelf, het is het mooiste wat je jezelf en de wereld kan geven!