Francisca Van den Berg2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
Anumi VitaVoedingscoach, hormoonexperthttp://www.anumivita.nlfrancisca@anumivita.nl

Voedingscoach en expert op het gebied van hormonen en darmen als hormoonfactor trainer en detoxcoach. I

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Ik ben Francisca van den Berg en ik ga jou helpen. Omdat ik precies daar ben geweest waar jij helemaal klaar mee bent. Inmiddels ben ik gediplomeerd voedingscoach, orthomolecular darmtherapeut, hormoonfactor trainer, detoxcoach en Evocircadian coach.

Vanwege mijn eigen overgewicht met meer dan 20 kilo in het verleden en mijn hormonale strubbelingen waaronder enorme hoofdpijn klachten, steeds weer in gewicht aankomen, veel stress en het ontbreken van energie. Ben ik op zoek gegaan naar wat voor mij wel werkte. En hiermee inspireer en help ik jou nu ook om een zo mooi mogelijk leven te leiden wat echt bij jou past. Ik vind het tof dat je leert hoe je lichaam werkt, want het is geniaal en het kan heel veel alleen jij mag gaan leren hoe jou lichaam werkt.

Inmiddels heb ik dus veel opleidingen gevolgd op het gebied van voeding, hormonen en darmen. Ook ben ik ook op zoek gegaan naar mezelf door middel van high end personal coaching. Michal Pilarzyk en Carolien van de Kamp zijn mijn coaches. Daardoor heb ik de grote stappen gezet en vind ik het zo mooi dat ik hiermee ook jou kan helpen en inspireren.

Wil jij ook de mooiste versie van jezelf worden? Laat mij ervoor jou zijn!

Kijk op mijn website www.anumivita.nl en www.resetjehormonen.nl