Corina Maasdam2017-09-12T18:37:28+00:00
Change your cover photo
Change your cover photo
SisterWood Home & Livingeigenaarhttp://www.sisterwood.nlinfo@sisterwood.nl

Ontdek Oostenrijkse Originals bij SisterWood: houten woonaccessoires, gezondheidsproducten van ZirbenFamilie (dè oplossing bij slaapproblemen) en serviezen van Gmundner Keramik.

This user account status is Approved

This user has not added any information to their profile yet.

Afbeelding 1
Afbeelding 2
Afbeelding 3

Oostenrijkfan, administratieve duizendpoot, social media, website...

Zodra ik Oostenrijk binnenrijd, ben ik direct ontspannen door de bergen, de lucht en de natuur. Als ik het land met één woord omschrijf, is dat Gemütlichkeit. Dat zie ik terug in de interieurs met veel hout, in de tradities die Oostenrijkers – ook jongeren! – trots hoog houden en in de pure, smakelijke keuken.

Daar ben ik verliefd geworden op de prachtige serviezen van Gmundner Keramik. Vooral de serie met het grijze hert past helemaal in de huidige landelijke woonstijltrends. Alle items zijn met passie, liefde en vakmanschap vervaardigd. Met trots presenteren mijn zus en ik als eersten in Nederland deze exclusieve artikelen.

Mooi vind ik het dat Oostenrijkers materialen uit de natuur gebruiken, zoals de producten van de ZirbenFamilie. Ik ben duizend procent overtuigd van de werking van zirbenhout. Het is super dat vooral kinderen er veel beter door slapen, want dat geeft ouders ook meer rust. Daarom gun ik iedereen een ZirbenWürfel op het nachtkastje, zodat je lekker uitgerust wakker wordt.

Om dat doel te bereiken, zou ik dag en nacht kunnen werken aan ons bedrijf. Het is geen enkele opgave om aan de slag te gaan voor SisterWood, want ik word zó blij van onze producten en alle plannen die we hebben. Het leukste van mijn werk is het contact met mensen. Bellen, mailen, netwerken, social media; daar kan ik gerust mijn hele werkdag mee vullen.

‘Samen zijn we sterk’

daar geloof ik in. Nu ik samenwerk met Marjo krijgt dit motto een nieuwe dimensie. Marjo is creatief en heeft oog voor toffe spullen, ik ben van de administratie en het netwerken. Door onze verschillende talenten zijn we een sterk team, waarmee we SisterWood groot gaan maken.